V-Ray - Фотореалистични визуализации

Професионален софтуер за фотореалистични визуализации.

Chaos предлага богат набор от водещи в бранша софтуерни решения, създадени специално за архитекти, дизайнери и професионалисти в областта на AEC с една единственна цел - да създавате невероятни визуализации.

Цена за 1-годишен лиценз:

418€ без ДДС

Годишни лицензи

30-дневна пробна версия

*Цените се отнасят за V-Ray Solo

Пълен набор от инструменти за 3D визуализация и симулация.

Вземете пълната колекция от софтуер на Chaos®, която включва Chaos V-Ray®, Chaos Cosmos, Chaos Phoenix, Chaos Player, Chaos Scans. Плюс визуализации и сътрудничество в Chaos Cloud.

Иконка на подписан документ
Отличено с награди качество

Фотореалистичен рендеринг, безупречни материали и мощни симулации - резултатите говорят сами за себе си.

Икона на двама човека седящи един срещу друг
Пълна творческа свобода

Ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да визуализирате всичко, което можете да си представите - по всички възможни начини.

Иконка изобразяваща човек обучаващ трима души
Всичко е свързано

Свързана екосистема от творчески инструменти, които работят добре заедно, за да може да създавате по-бързо и по-добре от всякога.

В момента никой не може да победи Vray. Чудесен инструмент за създаване на висококачествени рендери и анимация. Страхотен резултат. Използвам го ежедневно в работата си.

Ралуад А.
Собственик на малко студио за визуализации

Един рендер, който прави всичко.

Смел дизайн. Раздвижени истории. Супер качество.

Каквато и да е визията ви, V-Ray може да ви помогне да я реализирате. Създавайте фотореалистични изображения и анимации. V-Ray е софтуер, който се използва от 3D художници и дизайнери навсякъде по света.

V-Ray работи безпроблемно с 3ds Max, Cinema 4D, Houdini, Maya, Nuke, Revit, Rhino, SketchUp и Unreal. Благодарение на това вие може да превръщате вашите 3D сцени в произведения на изкуството от любимото си приложение.

*Софтуер, които работи безпроблемно с V-Ray.

Лесно и интуитивно рендериране в облака и сътрудничество за всички

Лесно визуализиране в облака и сътрудничество за всички. Натиснете един бутон и V-Ray ще започне да визуализира в облака. Без сложни настройки. Просто работи. А сега можете и лесно да споделяте работата си с новия инструмент за съвместна работа.

Където има дим, има и Phoenix

Запалете огън, изстреляйте ракета в космоса или просто създавайте вълни. Phoenix е универсален инструмент за симулация на динамика на флуидите, предназначен за 3D артисти, който позволяват да се създават реалистични флуидни ефекти, като огън, дим, течности, океани, мъгла и др.

Вселена от интелигентно 3D съдържание

Хиляди висококачествени активи за всеки проект. Chaos Cosmos е основна колекция от готови за рендериране модели, материали и HDRI карти, които можете да използвате във всеки проект за визуализация само с няколко натискания на копчето.

Невероятно реалистични материали

Сложни материали, направени прости. Библиотеката Chaos Scans включва над 2000 реални материала, като пластмаси, метали, кожи и автомобилни бои, които са сканирани до съвършенство и са готови за рендиране.

Професионално възпроизвеждане с висока разделителна способност

Chaos Player е професионален плейър за последователности от изображения, предназначен за бързо и гладко възпроизвеждане на последователности от изображения с висока разделителна способност.

Харесва ни фотореалистичното качество, което V-Ray може да постигне, както и възможността за фина настройка на параметрите, за да отговори на специфичните ни нужди.

Анди Томас
Ръководител на отдел "Визуализация и VR", EMEA, AECOM

Често задавани въпроси (FAQs)

Документация за
V-Ray

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.