Urbano Hydra - Проектиране на Водоснабдителни системи.

Проектиране на външни водоснабдителни системи

Hydra е софтуерен продукт, който се е утвърдил като стандарт за проектиране на външни водоснабдителни системи в България.

Цена за Urbano Hydra Standard 1-годишен лиценз без ДДС:

840€

Мрежови и постоянни лицензи са налични.

* Пробвайте безплатно за 30-дни. Свържете се с нас за тестов лиценз.

** Актуални цени за различните лицензи на Hydra, може да видите в CADSTORE.bg

Иконката на Urbano 11

Задачите на проектите стават все по-сложни.

За да увеличим производителността ви, разработихме специализирани функции, които покриват всички нужди при проектирането и изготвянето на проектна документация.

Тъй като проектирането на тръбни мрежи е в центъра на вниманието от самото начало на StudioARS, софтуерът осигурява гъвкавост в работата, улеснява процесите на проектиране, съкращава времето за проектиране и открива нови възможности.

Иконка на подписан документ
Стандартен инженерен подход

Urbano съчетава стандартния инженерен подход - работа в план и надлъжни разрези, със съвременните изисквания за използване на цифрови модели на терена и показване на елементите в 3D, експорт към различни BIM формати и импортиране на данни за съществуващи инфраструктури от ГИС бази данни.

Иконка на подписан документ
Бърз и лесен анализ на данни

Разработването на алтернативни сценарии на проекта и изборът на оптимално решение е сложна задача, но с Urbano тя става по-лесна.

За да направи анализа на данните възможно най-бърз и лесен, Urbano предлага широк набор от инструменти за търсене, филтриране, сравняване, сортиране и графично представяне на данни.

Иконка изобразяваща човек обучаващ трима души
Изчислителни модули - Hydra & Canalis

Hydra и Canalis са модули на Urbano за изчисляване на водоразпределителни и канализационни системи, които заедно с други функции превръщат Urbano в незаменим инструмент за проектиране.

Хидравличните изчисления също са лесни и бързи, можете да променяте параметрите и да проверявате резултатите многократно. Друго важно предимство на Hydra & Canalis е динамичната връзка между различните части и елементи на проекта, което позволява корекциите в една част да се отразяват автоматично в други части. Тази функционалност осигурява бърз инструмент за проучване на проектни алтернативи и ни предпазва от неволни грешки.

инж. Катрин Найденова
Aqua Ecoproject Systems

Проектиране на външни водопроводни системи

Urbano Hydra е модерен, гъвкав и бърз софтуер, който е снабден с интуитивен потребителски интерфейс. Urbano Hydra e напълно интегриран в BricsCAD и AutoCAD.

Hydra се предлага на 10 езика, включително и български. Локализиран е за българската практика. Използва се от повече от 80 български компании, с повече от 130 инсталирани лиценза.

Често задавани въпроси (FAQs)