Партньорска програма

Станете партньор на CAD Assist Ltd.

Разберете повече относно нашата програма за партньорсто
partner-program

Какво представлява и как работи партньорската програма на CAD Assist Ltd.

Партньорската ни програма работи на два основни принципа:

 1. Изплащане на комисионни при реализирана поръчка след подаване на клиент.
   
  • При сключване на такъв тип партньорство ще генерираме уникаен код. При поръчка от страна на клиента е нужно той да ни предостваи този код, за да може да го обвържем с вас и да ви изплатим в последствие комисионната.

 2. Директна продажба на продукт/и от ваша страна на клиент.
   
  • При сключване на такъв тип партньорство, Вие ставате наш представител (sub-reseller) и ще отговаряте за директни продажби към клиента. Така Вие сте начело на продажбите си и отговаряте за връзка и последващи заявки от клиента.

За кого, кой вариант е подходящ?

 1. Партньорство под формата на комисионни е насочено към вече съществyващи клиенти, които са закупили наши продукти и желаят да ги препоръчат на техни колеги от бранша. 
   
 2. Партньортсво под формата на директни продажби са насочени към IT и хардуерни фирми, които имат клиенти работещи в AEC сектора (напр.: архитекруни, ижинерингови и друг вид студиа.)

Защо да станете партньор на CAD Assist Ltd.?

Включете се в партньорската програма и увеличете ежемесечните си приходи! За да се включите в нея, не е необходимо да инвестирате нищо. Достатъчно е да можете да се свържете с хора, сред които да популяризирате нашите продукти и услуги. 

Ние сме компания с дългогодишен стаж в дистрибуцията на CAD софтуер и специализирани CAD надстройки. Целим да предоставяме на нашите клиенти най-високо качество на услуги и продукти.

Целенасочено създаваме партньорства с европейски разработчици на софтуер, за да може да се предлага навременен и достъпен съпорт при нужда.

Портфолиото ни от продукти предлага гъвкави лицензионни политики с фокус върху постоянните лицензи.

Продуктите предлагани от нас са се утвърдили на българския пазар, като стандарт за работа. Широкия спектър на приложение позволява да се покрият всички нужни на AEC сектора.

Софтуерни CAD решения по сектор:

Някой от фирмите партниращи си с нас:

polycomppolycomppolycomppolycomppolycomppolycompeagle-software-v1helpdesk-partners

Имате интерес? Свържете с наш представител, за допълнително информация.

Свържете се с нас с наш представител за детайли относно партньорската ни програма.