Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
Premium reseller
📣 Посетете обновения CADSTORE.bg - най-големият онлайн магазин за специализиран софтуер в България.

Stageco Нидерландия покори света с BricsCAD

April 3, 2021
admin
Обратно към всички

Име на фирмата: Stageco Netherlands

Централно управление: Aalsvoort 14, 7241MA Lochem, The Netherlands

Промишленост: Инженеринг на сцени и конструкции

Уебсайт: https://www.stageco.com/

Ръководителят на R&D Stageco Paul Schijfsma избира BricsCAD, за да увери организаторите на големи музикални турнета и фестивали, че шоуто ще продължи, навреме и в бюджета.

Stageco може да не е име на домакинство, но почти със сигурност сте виждали тяхната работа: зашеметяващи вътрешни и външни сцени за някои от най-известните музиканти в света, като Bon Jovi, U2, Rolling Stones. Stageco има офиси по целия свят, включително Холандия. За техническите чертежи на своите конструкции и платформи, Stageco Холандия разчита на BricsCAD Pro и поддържа известни европейски събития като Lowlands Festival, Tomorrowland, Sensation и Mysteryland.

Mного важно за компания като нашата да притежава нашия софтуер и CAD лицензи, защото буквално всичко разчита на чертежите - и следователно на нашата CAD система - от първите основни скици до списъка с товари или проектите и плановете за хората, които всъщност ще построят тези конструкции.

Paul Schijfsma - старши инженер и ръководител на отдела за научноизследователска и развойна дейност на Stageco Холандия

Когато Stageco премина към BricsCAD, те откриха, че много от инструментите са им вече познати. Те успяха да модифицират работното пространство и преките пътища на BricsCAD, за да съответстват на начина, по който са свикнали да работят, и също така да могат да продължат да използват същите библиотеки и блокове, както преди, позволявайки безпроблемен преход.

Нуждатата от скорост

BricsCAD е важен за Stageco поради неговата функционалност и надеждност през целия процес, но най-вече заради скоростта. Екипът може да работи бързо, дори и със сложни чертежи.

Скоростта е от съществено значение. Съществува цяла производствена верига. Има крайни срокове, обиколки, които започват на определена дата ... Този процес е като верига от камъни домино, които ще се спънат един друг за гладка каскада. Но ако тази каскада бъде прекъсната, веригата спира и всичко се забавя. Това просто не е приемливо. Натискът е включен през цялото време. И BricsCAD ни дава бързината и увереността, че трябва да бъдем успешни.

Преди BricsCAD използвахме друг CAD софтуер, който също беше базиран на DWG, но не предлагаше скоростта на BricsCAD. Правим доста големи конструкции и мащабиране или опит за завъртане на модела, е, това просто отне завинаги с тези други програми.

Paul Schijfsma - старши инженер и ръководител на отдела за научноизследователска и развойна дейност на Stageco Холандия

Отворена структура

Stageco използва много персонализирани приложения на трети разработчици, така че е важно за тях да имат контрол върху своя софтуер. Paul Schijfsma е фен на Communicator за BricsCAD, който
позволява на Stageco да експортира в широк спектър от файлови формати.

Друго отличително предимство на BricsCAD е, че той има„ отворена “структура. Можем да стартираме други приложения на софтуера, като персонализираме BricsCAD според нашите специфични нужди.Преди BricsCAD използвахме друг CAD софтуер, който също беше базиран на DWG, но не предлагаше скоростта на BricsCAD. Правим доста големи конструкции и мащабиране или опит за завъртане на модела, е, това просто отне завинаги с тези други програми.

Вече имаме дори местна компания, която е специализирана в адаптирането на BricsCAD към специфичните нужди и изисквания на събитийната индустрия. Осветление, скеле, видео, PA кули ... всички са взети под внимание. Резултатът е, че BricCAD се превърна в може би най-ценният и специфичен за целта инструмент за проектиране на събитийната индустрия. Определено съм щастлив, че съм известен като човекът, който внесе BricsCAD в Stageco.

Paul Schijfsma - старши инженер и ръководител на отдела за научноизследователска и развойна дейност на Stageco Холандия
Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
CAD Assist е компания с голям и дългогодишен опит във внедряването и дистрибуцията на специализиран CAD софтуер. Ние предлагаме широко портфолио от продукти, покриващо всички аспекти на AEC сектора.

Контакти

Адрес:
ул. Перник 97, София
Тел.:
02 / 988-78-80
Моб. тел.:
0888 11-91-85
Email:
info
@
cadassist.net

Информация

Политика за поверителностПолитика за използване на бисквиткиИзползване на социални мрежи
Всички права запазени ® 2021 - CADASSIST
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram