Sketchup pro 2023 - най-популярния 3d моделер в света

Потопете се с лекота в света на 3D моделирането

С повече от 41 милиона професионалисти и любители SketchUp е най-широко използваният софтуер за 3D моделиране в света.

Цена за 1-годишен лиценз:

337€ без ДДС

Годишни лицензи

7-дневна пробна версия

Иконка на BIM проектиране на пътища
Ниска крива на обучение

Запознайте се (или целия си екип) бързо с работата на софтуера, благодарение на огромния брой безплатните ресурси за обучение. Инсрументите в SketchUp са лесни за усвояване и бързо може да започнете да създавате красиви дизайни.

Интуитивен интерфейс
Надежден набор от 3D инструменти

Преминавайте с лекота от скица към 3D модел. Взаимосвързаните инструменти ще ви помогнат да дефинирате, усъвършенствате и актуализирате концепциите си от голямата картина до най-малките детайли.

Иконка изобразяваща човек обучаващ трима души
Сътрудничеството е лесно

Улесняване на междуфункционалната ефективност с 3D маркиране, възлагане на задачи и проверка на сблъсъци. Поддържа редица професионални файлови формати, включително IFC 4.

SketchUp е много лесен за използване и с интуитивен интерфейс. Той е полезен за схематични модели, както и за професионални проекти.

Маркъс Томас
Собственик на малко архитектурно студио

SketchUp Pro може да бъде използван за всякакви проекти

Най-разпространеният софтуер за 3D моделиране, създаден да се справи с всичко, което въображението ви може да създаде.

Ефективно проектиране

Не е необходимо да моделирате всичко от нулата. Всъщност стотици хиляди 3D модели, представляващи реални продукти, са достъпни за изтегляне (безплатно!) от 3D Warehouse на SketchUp. Намерете продуктови модели от любимите си производители и ги поставете направо във вашия проект.

Създаване на красиви визуализации

Направете моделите си да изглеждат ръчно нарисувани или реалистични, както ви харесва. Качете свои собствени щрихи или изберете от основните стилове на SketchUp. Използвайте някое от многото разширения, за да създадете спиращи дъха фотореалистични изображения.

Спечелете бързо работа

SketchUp е вашето тайно оръжие за създаване на красиви графики за продажби и маркетинг. От подробни линейни чертежи до богати, цветни изображения, можете да използвате съществуващите си модели, които ще ви помогнат да получите повече проекти.

Визуализирайте за нула време

SketchUp е проектиран да се държи като ръката ви - по-скоро като молив, отколкото като сложен софтуер за 3D моделиране. SketchUp не ви пречи, за да можете да моделирате ефективно всичко, което е възможно да си представите. По време на целия процес на проектиране и строителство SketchUp ви помага да анализирате проблемите и да пристъпите към изграждането на проекта.

Създаване на строителни документи

SketchUp не е само за 3D моделиране - той е чудесен и за предаване на вашите проекти в 2D. Чертайте планове, височини, разрези и детайли за изграждане. SketchUp е забележително точен, така че можете да сте сигурни, че всеки, който работи по проекта, ще разполага с необходимата информация, за да си свърши работата. Най-хубавото е, че когато моделът ви се промени, се променя и вашата документация.

Презентирайте, така че да впечатлявайте

Разкажете по-богата история с модела си, като използвате анимации, изображения и видеоклипове. Предайте ясно визията си за проекта чрез експортиране на висококачествени изображения и видеоклипове, които показват варианти и детайли. Искате да впечатлите клиентите си още повече? Използвайте някой от професионалните рендери, като V-Ray или Lumion, за да създавате фотореалистични визуализации.

Създаване и модифициране на 3D терен

Бързо превръщайте контурните линии в повърхности, нанасяйте ландшафтни елементи върху неравен терен или променяйте съществуващия такъв. Работете с 2D CAD файлове, 3D модели, DEM данни или импортирайте собствени изображения и данни от сканиране. Използвайте инструмента за геолокация на SketchUp и въведете точния релеф на терена с едно щракване на бутона.

Изтегляне на обекти от 3D Warehouse

Не е необходимо да моделирате всичко, което ви е необходимо, от нулата. Всъщност стотици хиляди обекти от растителност и превозни средства до аксесоари и други са достъпни за изтегляне (безплатно) от 3D Warehouse на SketchUp.

Презентирайте, така че да впечатлявайте

Разкажете по-богата история с модела си, като използвате анимации, изображения и видеоклипове. Създавайте виртуални разходки, които пренасят клиентите през модела ви. Предайте ясно визията си за дизайна чрез създаване на висококачествени изображения и видеоклипове, които показват различни варианти и детайли. Искате да впечатлите клиентите си още повече? Поставете модела си от SketchUp в VR/AR усройства и наблюдавайте как "уау"-вате вашите клиенти.

Sketchup е доста интуитивна програма, която се усвоява от самото начало. Харесват ми всички безплатни приставки, които са налични. Layout също е чудесно разширение за създаване на документация.

Браян П.
Собственик на малко архитектурно студио

Често задавани въпроси (FAQs)

Документация за SketchUp Pro

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.