СПЕЦИАЛИЗИРАН СОФТУЕР ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ВИЗУАЛИЗАЦИИ

Създавайте фотореалистични визуализации в реално време.

Използването на CAD и BIM софтуер при архитектурното проектиране е от съществено значение за създаването на ефективни и иновативни проекти на сгради. Използването на специализиран софтуер ви предоставя разнообразни инструментии функции, които правят процеса на проектиране по-ефективен, точен и рентабилен.

Създавайте невероятни визуализации

Чрез реалистични визуализации, завладяващи виртуални обиколки и динамични анимации вие вдъхвате живот на проектите си и така подобрявате значително комуникацията и вземането на решения.

Lumion Pro

Lumion не е приставка. Това е цялостно решение за архитектурно рендиране. Оформяйте цели пейзажи, контролирайте осветлението и метеорологичните условия, прилагайте и персонализирайте материали и добавяйте детайли с хиляди обекти, герои и природни елементи.

Цена за 1-годишен лиценз:  1499€ без ДДС.
Накарайте пространствата си да оживеят

С Lumion можете да превърнете всеки 3D модел в преживяване, което другите могат да видят и усетят.

Лесно добавяйте контекст, детайли и атмосфера към визуализациите си. С управление с едно докосване и разнообразна библиотека със съдържание от материали, предмети, герои и природни обекти Lumion ви дава всичко необходимо, за да вдъхнете живот на своите проекти.

Lumion Pro
Улеснете работния си процес

Параметричните блокове автоматизират повтарящи се задачи, като позволяват на потребителите да създават един блок вместо много сходни, отделни дефиниции на блокове. Можете да създавате както 2D, така и 3D дефиниции на блокове, като използвате същия набор от инструменти и работен процес, с които сте запознати.

Lumion Pro
Бързи и качествени визуализации

Независимо дали разполагате със 7 часа или 7 минути, създаването на зашеметяващи изображения, видеоклипове и 360-градусови панорами, които пресъздават живота и красотата на вашите проекти, е освежаващо лесно.

От първата оценка на проекта до голямата презентация за клиента, бързата скорост на рендериране на Lumion ви позволява да включите визуализации на всеки етап, създавайки визуална основа, която помага на всички да се чувстват ангажирани.

Lumion Pro

V-Ray Premium

Професионални инструменти за 3D визуализация и анимация. Фотореалистично рендиране и визуализация в реално време. Всичко, от което се нуждаете, за да визуализирате идеите си от началото до края на проекта ви.

Цена за 1-годишен лиценз: 418€ без ДДС
Отличено с награди качество

Фотореалистичен рендеринг, рейтрейсинг в реално време, безупречни материали, мощни симулации - резултатите говорят сами за себе си. Вземете пълната колекция от софтуер Chaos®, която включва Chaos V-Ray®, Chaos Cosmos, Chaos Phoenix, Chaos Player, Chaos Scans. Плюс рендиране в облак и сътрудничество в Chaos Cloud.

V-Ray Premium
Пълна творческа свобода

Ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да визуализирате всичко, което можете да си представите - по всички възможни начини.

V-Ray Premium

Други продукти

Разгледайте и други предлагани от нас продукти. 

Lumion Standard

С интуитивни инструменти и ефекти, Lumion улеснява разкриването на красотата на вашия дизайн и създаването на завладяващи изображения, видеоклипове и 360 панорами.
С Lumion може да създадете свят от контекст и да уловите детайлите от живота, които показват пълния потенциал на проекта ви.

Поискайте оферта

V-Ray Solo

V-Ray Solo е страхотна опция за клиенти, които търсят най-рентабилния начин да използват V-Ray на един компютър. Включен е и достъп до 3D съдържание на Chaos Cosmos. V-Ray Solo е отличен избор за тези, които искат да спестят пари, без да правят компромис с качеството или характеристиките.

Поискайте оферта

D5 Render

RTX технологията и DLSS в D5 Render дава на архитектите мощен инструмент за висококачествена визуализация в реално време на техните проекти. Позволявайки им да изследват, тестват и представят идеите си по визуално неповторим начин и да итерират по-ефективно от преди

Поискайте оферта

Corona Renderer

Corona Renderer е един от най-лесните за научаване софтуера за визуализации. Да го настроите е почти толкова лесно, колко да натиснете „Render“! Повечето от новите потребители ще научат Corona Renderer само за един ден и ще се влюбят в него през следващите няколко.

Поискайте оферта

Enscape

Enscape предлага визуализации в реално време и виртуална реалност, които ще ви пренасят директно в софтуера ви за моделиране, така че да може да се съсредоточите върху създаването, проектирането и изграждането.

Поискайте оферта

Twinmotion

Twinmotion е интуитивен инструмент за архитектурна визуализация в реално време, който ви позволява да създадете от вашите BIM или CAD модели, висококачествени изображения, панорами, стандартни или 360° VR видеоклипове и цялостни клиентски презентации за секунди!

Поискайте оферта
Има и постоянни лицензи.

Ако сте инженер, който е свикнал да работи в 2D, е много по-лесно да започнете да работите в 3D с BricsCAD, отколкото с който и да е друг инструмент, защото можете просто да следвате същия интуитивен модел.

Христо Генчев
Освновател и CEO на Prototyp

Ползи от използването на софтуер за 3D визуализации и анимации.

Използването на специализиран софтуер за 3D визуализации и анимации предлага няколко предимства, включително: