CAD И BIM СОФТУЕР ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА ВЪНШНА ВИК ИНФРАСТРУКТУРА

Проектирайте водоснабдителни и канализационни мрежи с лекота.

Използването на CAD и BIM софтуер при архитектурното проектиране е от съществено значение за създаването на ефективни и иновативни проекти на сгради. Използването на специализиран софтуер ви предоставя разнообразни инструментии функции, които правят процеса на проектиране по-ефективен, точен и рентабилен.

Преосмисляне на мрежите за водоснабдяване и канализациите в градовете

Използването на най-съвременни софтуерни решения за проектиране на канализационни и водоснабдителни мрежи повишава ефективността и устойчивостта. Като дават възможност за цялостен анализ и симулация, тези инструменти дават възможност на инженерите да оптимизират разположението, да предвиждат предизвикателствата и да създават надеждни системи, които осигуряват надеждно управление на водния поток и отпадъците в градска среда.

BricsCAD Pro

*Съдържа всичко от BricsCAD Lite

Детайли за продукта

Професионален 2D и 3D CAD без компромиси! Професионален, познат 2D и 3D CAD, базиран на DWG, с инструменти за производителност, управлявани от изкуствен интелект.

Постоянни лицензи

Urbano Canalis

Детайли за продукта

Проектиране на канализациони мрежи. Canalis е софтуерен продукт, който се е утвърдил като стандарт за проектиране на канализациони мрежи и системи в България.

Urbano Hydra

Детайли за продукта

Проектиране на външни водоснабдителни системи. Hydra е софтуерен продукт, който се е утвърдил като стандарт за проектиране на външни водоснабдителни системи в България.

Ако сте инженер, който е свикнал да работи в 2D, е много по-лесно да започнете да работите в 3D с BricsCAD, отколкото с който и да е друг инструмент, защото можете просто да следвате същия интуитивен модел.

Христо Генчев
Освновател и CEO на Prototyp

Ползи от използването на CAD и BIM софтуер при архитектурно проектиране.

CAD (Computer-Aided Design) софтуер е компютърна програма, която позволява на инженерите да създават, да редактират и да анализират различен тип дизайни много по-лесно и ефикасно.