Lumion 2024 - Професионален софтуер за визуализации в реално време.

Вие решавате какво ще бъде бъдещето. Визуализирайте го в Lumion.

С Lumion можете да превърнете всеки 3D модел в преживяване, което другите могат да видят и усетят. Без значение какъв софтуер за CAD или BIM моделиране използвате, Lumion се вписва безпроблемно във вашия работен процес.

Цена за 1-годишен лиценз:

1499€ без ДДС

Годишни лицензи

14-дневна пробна версия

Lumion за...

Моделирайте и визуализирайте в реално време с приставката Lumion LiveSync, която е налична за всички основни CAD и BIM софтуери. С него може тествате идеите си бързо и да визуализирате проектите си във всеки момент от процеса на разработване.

Иконка на подписан документ
Архитектура

Визуализирайте архитектурните си проекти с лекота и най-високо качество.

Иконка изобразяваща къща с дървета слънце и облакаци
Интериорен дизайн

Визуализирайте интериорните пространства така, сякаш са готови за вашите клиенти да се нанесът.

Иконка изобразяваща къща с дървета слънце и облакаци
Ландшфтна архитектура

Визуализирайте невероятни ландшафтни пространства, както никога до сега.

Защо да използвате Lumion?

Оживете архитектурните си проекти с помощта на този софтуер за 3D визуализация. Създавайте зашеметяващи изображения и анимации за своите проекти и се възползвайте от по-бързи работни процеси в сравнение с всяка друга налична програма за рендериране или визуализация.

1
Удивително бърз

За секунди можете да визуализирате CAD моделите си във видеоклип или изображение с реална среда и да визуализирате промените в дизайна бързо и без усилие.

2
Лесен за използване

Не се изисква почти никакво обучение. За 15 минути можете да се научите да създавате спиращи дъха изображения, видеоклипове и 360 панорами със светкавична скорост!

3
Масивна библиотека със съдържание

Lumion мигновено вдъхва живот на вашите проекти с реалистични дървета, стилни ефекти и хиляди обекти и материали от библиотеката със съдържание.

4
Направи го сам

Нямате опит в 3D визуализирането? Няма проблем! Поемете контрола върху собствените си визуализации и спестете пари от скъпи подизпълнители.

5
Lumion LiveSync

С Lumion LiveSync изследвайте модела си и го визуализирайте в реално време. Рендерирайте, докато моделирате, и моделирайте, докато рендерирате. В момента се предлага с Revit, ArchiCAD, SketchUp, Rhino и Vectorworks.

6
Невероятни визуализации

С функциите, ефектите и инструментите за създаване на фотореалистични и концептуални резултати изображенията с висока разделителна способност на Lumion са идеални за представяне на клиенти, архитектурен маркетинг

Започнахме да използваме Lumion като инструмент за комуникация, за да предаваме нашите проекти, и колкото повече го използвахме, толкова повече осъзнавахме, че вече не става въпрос само за рендиране. Можем да го използваме в нашия процес на проектиране.

Матьо Анфосо
Водещ проектант в TEN OVER STUDIO

Безплатен тестов лиценз за Lumion

Тествайте безплатно Pro версията на Lumion за 14 дни.

            Когато видят видеоклип с всеки детайл, цялото осветление, всички материали - това наистина им дава реалистична представа за това какъв може да бъде техният проект. И мисля, че именно това предизвиква блясък в очите им.

Мат Жанг
        Директор на отдел "Дизайн и развитие", The Luxe Design Studios

Системни изисквания за Lumion 2023

Като програма за 3D рендериране Lumion се различава от другите CAD софтуери, тъй като разчита основно на отлична графична карта.