Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
Premium reseller
📣 Посетете обновения CADSTORE.bg - най-големият онлайн магазин за специализиран софтуер в България.

CAD Assist Academy (Beta) - онлайн CAD академия

March 25, 2021
admin
Обратно към всички

Изключително радостни сме да Ви представим едно допълнение към новия ни бранд и визия за бъдещото на компанията, а именно нашата нова онлайн академия - CAD Assist Academy.

Вие най-добре може да прецените, кога ще имате достатъчно свободно време да отделите, за да учите нови неща.

След безплатна регистрация, вие ще имате неограничен във времето достъп до предварително записаните видео уроци и учебни материали. Сами избирате темпото, с което да преминете през обученията.

ВАЖНО: Академията е в етап на БЕТА тест, затова интерфейса на курсовете, все още е на английски език. В следващите дни, предстои превеждането му. Може да ни пишете, ако забележете нередности по сайта на: info@cadassist.net

Как да се регистрирате акаунт в академията?

За да имате достъп до обученията е нужно да създадете свой акаунт. Това може да направите, когато натиснете "Влез в акаунта си" намиращо се най-вдясно на главното меню.

CAD-Assist-Academy-suzdavane-na-akaunt-v2

След това натиснете бутона "Register an account" и попълнете своите данни.

CAD-Assist-Academy-suzdavane-na-akaunt-2

Как да се запишете за безплатно обучение?

След успешна регистрация, Вие ще бъдете автоматично логнат/а в академията. За да се запишете към безплатно обучение (за момента акадамията предлага само такива) кликнете от главното меню на "Всички обучения" и след това изберете дадено обучение, като натиснете бутона "Разбери повече".

CAD-Assist-Academy-zapisvane-za-obuchenie

Ще бъдете отведени в началната страница на обучението, където може да разгледате неговото съдържание. За да се запишете за него е нужно да натиснете бутона "Take this course"

CAD-Assist-Academy-zapisvane-za-obuchenie-2

Поздравления Вие записахте първото си обучение в CAD Assist Academy.

Започване на записано обучение

Започването на обучение е толкова лесно, колкото и самото записаване за него. Нужно е да кликнете върху първия урок от него.

CAD-Assist-Academy-startirane-na-obuchenie

След това ще бъдете прехвърлени във вътрешноста на обучението или така наречения "Focus Mode". От дясно се намира съдържанието на курса, а по средата се намира съдържанието на даден модул или урок.

CAD-Assist-Academy-focus-mode

За да маркирате урока, като завършен натиснете "Mark Complete", а за да преминете към следващия урок е нужно да натиснете "Next Topic"

CAD-Assist-Academy-zavurshvane-na-urok-sledvasht-urok

За да маркирате модула, като завършен натиснете "Mark Complete", а за да преминете към следващия модул е нужно да натиснете "Next Lesson"

CAD-Assist-Academy-zavurshvane-na-modul-sledvasht-modul-v2

За въпроси и проблеми ни пишете на info@cadassist.net. Приятно учене!

Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
CAD Assist е компания с голям и дългогодишен опит във внедряването и дистрибуцията на специализиран CAD софтуер. Ние предлагаме широко портфолио от продукти, покриващо всички аспекти на AEC сектора.

Контакти

Адрес:
ул. Перник 97, София
Тел.:
02 / 988-78-80
Моб. тел.:
0888 11-91-85
Email:
info
@
cadassist.net

Информация

Политика за поверителностПолитика за използване на бисквиткиИзползване на социални мрежи
Всички права запазени ® 2021 - CADASSIST
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram