Bricsys 24/7 - Платформа за Управление на данни (CDE)

Ефективно сътръдничество в проектирането, инженеринга и строителството

Качвайте, преглеждайте, маркирайте и коментирайте. Поддържайки над 70 файлови формата Bricsys 24/7 е перфектното решение за управление на данни в облака.

Цена за 1-година за 10GB пространство:

2250€

* Пробвайте безплатно за 30-дни.

Какво е Bricsys 24/7?

Bricsys 24/7 е облачно базирана среда за управление на документи и автоматизация на работния процес. Bricsys 24/7 предлага базирана на роли защита и неограничен брой потребители, за да гарантира, че правилният документ е в правилните ръце.

Управление на документи

Лесна за използване платформа за управление и хостинг на документи за вашите строителни проекти.

Лесно преглеждайте файловете на проекти

Прегледът поддържа над 70+ формата на документи. Не е необходимо да имате инсталиран собствен софтуер на вашия компютър. Благодарение на уникалната технология с 24/7 можете да преглеждате големи CAD файлове и BIM модели за секунди.

Информационна система за управление на проекти

Информационата система за управление на проекти, използваща автоматизирани работни потоци и персонализирани формуляри за справяне със задачи за управление на проекти.

История на версиите и управление на промените

Уверете се, че всички потребители имат достъп до най-новата версия на всеки документ. Bricsys 24/7 следи всички версии на файлове и регистрира всички промени, качвания и изтегляния.

Обща среда за данни

Oбща среда за данни за всички договорни документи, чертежи и работни потоци на проекти, позволяващи прозрачност за всички заинтересовани страни и свързващи фазите на проектиране и изграждане.

Лесно управлявайте метаданните на документа

Папките с документи могат да бъдат конфигурирани да изискват автоматично необходимите метаданни при качване на документ. Тези данни могат да се използват за търсене и организиране на документи въз основа на тези маркери на метаданни.

Адаптирането към BricsCAD беше наистина лесно. В рамките на една седмица направихме пълна миграция към BricsCAD: сякаш изобщо никога не сме променяли нашата CAD платформа.

Дариу Пибри
Машинен инженер в ECOPHOS

Потребители и роли в 24/7

Контрол на достъпа, базиран на роли, за всички членове на проекта, като главни изпълнители, подизпълнители, архитекти, съвети, дизайнери, разработчици, консултанти и др.

Неограничени потребители 

Добавете неограничени брой потребители към вашите проекти. Всеки член на проекта може да получи достъп до файловото хранилище на Bricsys 24/7, като правата му за достъп се основават на ролята му в проекта.

Права базирани на роли.

Даването на права базирани на роли гарантират, че всеки потребител има достъп до файловете, папките и приложенията, от които се нуждае, без риск за сигурността. Ролите могат да се изграждат в движение, като се използва административният панел Bricsys 24/7.

Подробни одитни доклади

Всяко действие с файл се записва и проследява сигурно, за да се гарантира, че общата история на даден документ е достъпна за администраторите и одиторите на процесите.

Автоматизирайте работния поток на документите

Създавайте, редактирайте и управлявайте работни потоци, за да автоматизирате общите задачи за управление на документи и техните издания

Създавайте работни процеси

Автоматизирането на работния поток е лесно в 24/7 благодарение на графичния редактор. Добавянето на документи в папка автоматично ги въвежда в работния поток. Няма по-лесен начин да се гарантира успешното управлението на проекти.

Задайте задачи

Задачите в работния поток могат да се задават автоматично по роли, с автоматични, базирани на времето правила за ескалация..

Проследяване на състоянието

Приложението за задачи дава на ръководителите преглед на текущото състояние на проекта в реално време.

Ако сте инженер, който е свикнал да работи в 2D, е много по-лесно да започнете да работите в 3D с BricsCAD, отколкото с който и да е друг инструмент, защото можете просто да следвате същия интуитивен модел.

Христо Генчев
Освновател и CEO на Prototyp

Често задавани въпроси (FAQs)

Документация за Bricsys 24/7

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.