Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
Premium reseller
📣 Посетете обновения CADSTORE.bg - най-големият онлайн магазин за специализиран софтуер в България.

BricsCAD® Shape.

Създавайте точно в 3D, безплатно.
Един прост потребителски интерфейс с всички инструменти от които се нуждаете, за да започнете да моделирате в 3D

Мощни инструменти за 
3D моделиране.

BricsCAD Shape ви позволява да създавате каквото и да било със силата на двигателя за директно моделиране на BricsCAD. Скулптурирайте идеите си веднага в твърди тела със свободна форма. 

Започнете с твърди тела, след това натиснете и издърпайте лица и ръбове, като просто преместите мишката. Въведете размерите според изискванията. 

Можете също така да скицирате 2D профили и да ги екструдирате, придвижвате, или завъртате в 3D твърди тела.
Интелигентни архитектурни инструменти
BricsCAD Shape е идеалният концептуален моделиер за бързо създаване на архитектурни прототипи. Създавайте 3D оформления на сгради с Quickdraw. Генерирайте персонализирани стълби автоматично. Поставете параметрични прозорци и врати, за да преминете от масов модел към модел на сграда за рекордно време.
Работете онлайн или офлайн
Други безплатни продукти за моделиране работят в браузър и се нуждаят от интернет връзка, за да стартират. След като изтеглите BricsCAD Shape, той се инсталира и работи на вашия компютър или Mac. Няма нужда от интернет връзка, за да създадете най-добрите си дизайни, където и да отидете.
Директен команден достъп
Уникалният Quad курсор на BricsCAD е палитра с команди „head-up“, която се появява на вашия екран и показва икони на инструменти, базирани на обекта под курсора. Уникалния Quad курсор на BricsCAD предсказва използването на вашата команда и предлага достъп с едно кликване до командата, която ще ви е необходима след това.
Работа с Manipulator
Манипулаторът ви дава директен достъп за преместване, завъртане, мащабиране и огледални лица, ръбове и фигури. Той ви дава силата на множество команди в един интуитивен инструмент, без да е необходимо да избирате команди!

BriscsCAD Shape e безплатен, завинаги!

Побира се точно в работния 
ви процес.

BricsCAD Shape ви позволява да създавате 3D концепции и прототипи за архитектура, механични сглобки, 3D печат и др. 

Вашите проекти се запазват в DWG и се отварят директно във всеки CAD инструмент, който поддържа стандарта DWG, като BricsCAD Pro, BIM и Mechanical.
Импортирайте директно SketchUp файлове
Когато импортирате SketchUp файлове в BricsCAD Shape те автомично се преубразуват в солиди. BricsCAD Shape поддържа последната версия на SketchUp файлове.
Перфектното начало за BricsCAD BIM
Всичко, което проектирате в BricsCAD Shape, ще се отвори директно в BricsCAD BIM за класификация и детайлизиране. Разработете своите проекти с работни потоци Propagate и AutoMatch и стигнете до строителната документация по-бързо и лесно, отколкото бихте си представили.
Shape отваря и запаметява DWG
BricsCAD Shape се основава на .dwg файлов формат, точно като BricsCAD. Моделите, които създавате в Shape, могат да бъдат отворени във всяка .dwg базирана CAD система. Можете също да отворите и запазите .dxf файлове за сътрудничество с векторни приложения като Adobe Illustrator и много продукти за програмиране на CNC машини.

Желаете ценова оферта?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите, като брой лизенци,
вид лицензиране и др.
Може да избирате повече от един продукт. 

1. Изберете софтуер

Field is required!
Полето е задължително.

2. Попълнете своите данни

Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.

2. Съгласие и други

CADASSIST се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас. Ако сте съгласни моля, отбележете по-долу.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
CAD Assist е компания с голям и дългогодишен опит във внедряването и дистрибуцията на специализиран CAD софтуер. Ние предлагаме широко портфолио от продукти, покриващо всички аспекти на AEC сектора.

Контакти

Адрес:
ул. Перник 97, София
Тел.:
02 / 988-78-80
Моб. тел.:
0888 11-91-85
Email:
info
@
cadassist.net

Информация

Политика за поверителностПолитика за използване на бисквиткиИзползване на социални мрежи
Всички права запазени ® 2021 - CADASSIST
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram