BricsCAD Pro V24 - CAD софтуер за 2D чертане и 3D  и проектиране.

Професионален 2D и 3D CAD без компромиси!

Професионален, познат 2D и 3D CAD, базиран на DWG, с инструменти за производителност, управлявани от изкуствен интелект.

Цена за 1-годишен лиценз:

677€ без ДДС

Постоянни лицензи

30-дневна пробна версия

📣 BricsCAD V24 e вече наличен. Разберете повече за новата версия от тук.

Професионален 2D и 3D CAD за по-бързо решаване на проблеми при проектирането.

Професионален, интуитивен и съвместим 2D и 3D CAD софтуер.

BricsCAD Pro е съвместим с AutoCAD®

Не е необходимо да променяте настройките на вашия принтер, шаблони за рисуване, блокове или оформления на листове, за да преминете към BricsCAD - всички те са напълно съвместими. Имената на командите, псевдонимите и системните променливи са еднакви в BricsCAD и AutoCAD®. BricsCAD се базира на естествения DWG за най-висока съвместимост с други потребители на CAD във всички отрасли.

Поддръжка на AutoLISP

BricsCAD Lite напълно поддържа LISP и е съвместим с формата AutoLISP на AutoCAD, което улеснява повторното използване на съществуващите процедури. Усъвършенстваната BLADE LISP среда ви позволява бързо да разработвате персонализации, които могат да съкратят времето, необходимо за повтарящи се задачи за чертане.

Параметрични блокове: динамичен подход за създаване на 2D или 3D блокове

Параметричните блокове автоматизират повтарящи се задачи, като позволяват на потребителите да създават един блок вместо много сходни, отделни дефиниции на блокове. Можете да създавате както 2D, така и 3D дефиниции, като използвате същия набор от инструменти и работен процес, с които сте запознати.

Инструмент за преобразуване на геометрия в блокове

Този уникален инструмент автоматично преобразува повтарящи се набори от 2D или 3D геометрия на чертежа в дефиниции на блокове, като незабавно осигурява по-чисти, по-ефективни и по-добре организирани чертежи.

Автоматично подравняване на копираните обекти

Параметричните блокове автоматизират повтарящи се задачи, като позволяват на потребителите да създават един блок вместо много сходни, отделни дефиниции на блокове. Можете да създавате както 2D, така и 3D дефиниции, като използвате същия набор от инструменти и работен процес, с които сте запознати.

Автоматично ограничаване на 2D или 3D чертожни елементи

Когато създавате параметрични 2D или 3D чертожни елементи, BricsCAD ви позволява интелигентно и автоматично да прилагате параметри и ограничения само с едно щракване, прилагайки геометричен контрол бързо и лесно за бързи промени в дизайна и повторна употреба.

Quad курсор: чертане, редактиране и информация близо до курсора ви

Уникалния Quad курсор на BricsCAD предсказва използването на вашата команда и предлага достъп с едно кликване до командата, която ще ви е необходима след това. Задвижване от A.I. алгоритни, Quad курсора предсказва командите, от които ще се нуждаете, въз основа на уникалния начин, по който използвате BricsCAD.

Използвайте многоядрени процесори

BricsCAD поддържа многопоточни, многопроцесорни операции, за да ускори производителността на продукта за зареждане на файлове, генериране на чертежи и рендериране.

Графичен генератор с висока производителност

BricsCAD използва графичната система Redway3D, за да осигури голяма производителност както при 2D, така и в 3D операции, независимо от размера на чертежа.

Последни новини за BricsCAD

Проектирайте, визуализирайте, документирайте и реализирайте проекти от всякакъв мащаб с помощта на богатия набор от вградени инструменти на Archicad и лесния за използване интерфейс, които го правят най-ефективния и интуитивен BIM софтуер на пазара. С Archicad можете да се съсредоточите върху това, което правите най-добре, а именно да проектирате страхотни сгради.

Промени в интерфейса на BricsCAD V24

За версия V24 от Bricsys направиха така наречения „фейслифт“ на BricsCAD. Той включва обновена обновена начална страница, опростени ленти с инструменти и подобрен Quad.

От
StefanPavlov
|
05/02/2024
Категория:
Уроци и полезни статии

Лесно и бързо създаване на трасе с BricsCAD Pro

BricsCAD може да бъде най-добрият Ви инструмент при проектирането на пътища, ако желаете да изработите Вашия проект бързо и оптимизирано.

От
StefanPavlov
|
13/01/2024
Категория:
Уроци и полезни статии

Стартиране и използване на BricsCAD за първи път

BricsCAD е програма за чертане, изградена на принципа на 2D и 3D моделиране, която предоставя инструменти, с които можете да начертаете всякакви елементи и структури с различна сложност.

От
StefanPavlov
|
12/01/2024
Категория:
Уроци и полезни статии

Уебинар на тема: Представяне и моделиране с BricsCAD Shape

Накратко за Shape може да разкажем, че e изключително силен софтуер от страна на инструментите, които съдържа и разбира се големия плюс е това, че е безплатен – завинаги. С него без проблеми, може да се моделират кухни, бани, екстериори и т.н.

От
StefanPavlov
|
14/01/2024
Категория:
Уебинари, Уроци и полезни статии

Адаптирането към BricsCAD беше наистина лесно. В рамките на една седмица направихме пълна миграция към BricsCAD: сякаш изобщо никога не сме променяли нашата CAD платформа.

Дариу Пибри
Машинен инженер в ECOPHOS

Екосистема от професионали CAD продукти и проложения

BricsCAD Pro е основата на платформата за проектиране BricsCAD. Благодарение на неговото API BricsCAD ви позволява да се разработват допълнителни приложения, като предлага на разработчиците мощна база, върху която да се изграждат страхотни приложения, специфични за дадена индустрия.

Линковете водят към официалния сайт на Bricsys

Иконка на проектиране на заводи
Проектиране на заводи
Иконка изобразяваща конструкции
Конструкции
Иконка изобразяваща електроенергетика
Електроенергетика
Иконка изобразяваща машинно проектиране
Машинно проектиране
Иконка изобразяваща ОВК проектиране
ОВК проектиране
Икона на ГИС, геодезия и картографиране
ГИС, геодезия и картографиране
Иконка изобразяваща пътно проектиране
Пътно проектиране

BricsCAD All-in Maintenance

Поддръжката на BricsCAD е икономически ефективен начин да извлечете максимума от вашите безсрочни лицензи.

Срещу малка годишна такса в допълнение към еднократната цена на безсрочния лиценз, поддръжката на BricsCAD ще ви даде неограничен достъп до приоритетна поддръжка, вълнуващи актуализации на продукта и основни версии.

BricsCAD e познат и съвместим и в резултат на това нашите чертожници не трябваше да научават нещо напълно ново и те можеха да работят продуктивно със знанията, които вече притежаваха.

Кристоф Ван Мол
IT координатор в Engels

Често задавани въпроси (FAQs)

Документация за
BricsCAD Pro

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.