Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
Premium reseller
📣 Посетете обновения CADSTORE.bg - най-големият онлайн магазин за специализиран софтуер в България.

BricsCAD® Pro V22.

CAD софтуер за 2D чертане, 3D моделиране и
специализирани приложения
Използвайте това, което вече знаете, с пълна съвместимост на команди, скриптове, макроси и менюта със стандартната CAD програма в индустрията. BricsCAD се чувства като у дома си!
Другия CAD
Високи цени
Ограничено 
лицензиране
Недостъпен
BricsCAD
Ниски цени
Гъвкаво 
лицензиране
Достъпен

AutoCAD® 2021 съвместим

Не е необходимо да променяте своите принтери, шаблони, блокове или оформления на листове, за да се преместите в BricsCAD - всичко е 100% съвместимо и е в DWG.

Lisp Процедури

Можете да стартирате LISP процедури, разработени в AutoCAD® и други CAD приложения, и да разработите свои собствени в BricsCAD (BLADE).

Използвайте AutoCAD ® Динамични блокове

Use Autosign for planning traffic signs and road markings in both urban and inter-urban road infrastructure, redesigning the traffic flow or implementing new practical solutions to any problem that traffic engineers may face.

Купи BriscsCAD Pro V21 с намаление!

Поискай ценова оферта до края на месец Февруари 2021г. и ще получиш 15% намаление от цената
Поискай оферта
Мощно 3D директно моделиране
BricsCAD предлага интуитивна функционалност за директно моделиране за редактиране на твърда и повърхностна геометрия. Операциите за директно моделиране са интерактивни и промените в модела се показват динамично, докато премествате мишката. Можете да използвате операции за директно моделиране на всички твърди вещества, независимо дали ги създавате в BricsCAD или ги импортирате от други приложения за моделиране.
Икона на видовете линии в BricsCAD Lite
Push / Pull
Слоеве
Копиране на лица
Икона на видовете линии в BricsCAD Lite
Thicken
Външни файлове XREF
Fillet & Chamfer
Иконка на сечения
Усуквания
... и много други
Параметрични блокове: динамичен подход за създаване на 2D или 3D блокове
Параметричните блокове автоматизират повтарящи се задачи, като позволяват на потребителите да създават един блок вместо много сходни, отделни дефиниции на блокове. Можете да създавате както 2D, така и 3D дефиниции на блокове, като използвате същия набор от инструменти и работен процес, с които сте запознати.
Визуализация на точков облак
BricsCAD използва подобрено представяне на данни, за да ускори производителността на дисплея за облак от точки, като използва половината от дисковото пространство спрямо изходните файлове за облака от точки. Облаци от точки в .ptx, .pts, .las и .rcp форматите се обработват предварително в нашия .vrm проектен файлов формат във фонов режим на вашия компютър, което ви позволява да продължите работата си по време на процеса на кеширане.
Инструменти за инфраструктурно проектиране
BricsCAD предлага разширени работни процеси за моделиране, за създаване и за редактиране на TIN повърхности, степенуване и подравняване. Не са необходими активиращи обекти за преглед и анализ на геометрия.
Автоматично подравняване на копираните обекти
CopyGuided автоматично подравнява копираните обекти към съответната геометрия, използвайки автоматично генерирани направляващи криви. Можете изрично да изберете обекти, които да използвате като направляващи криви, или да позволите на BricsCAD да ги определя въз основа на чертожните елементи във вашия избор.

Генериране на чертежи

Автоматично генерирайте асоциативни ортографски и стандартни изометрични изгледи на вашите 3D модели, с пълен контрол върху оформлението и стила на изгледите. След това използвайте мощните инструменти за детайлиране в BricsCAD, за да документирате вашите проекти.
Quad: чертеж, редактиране и информация близо до курсора
Уникалния Quad курсор на BricsCAD предсказва използването на вашата команда и предлага достъп с едно кликване до командата, която ще ви е необходима след това. Задвижва се от A.I. агент (изкуствен интелект), който прави тези командни прогнози въз основа на това как използвате BricsCAD.

Прочете всичко за BriscsCAD Pro V21

Ще бъдете прехвърлени към официалната страница на BricsCAD Lite.
Разбери повече

Parametrize

Parametrize автоматично създава напълно ограничени, параметрични 3D модели, само с едно щракване. Той автоматично добавя ограничения към вашите 3D модели. Тези ограничени модели могат да бъдат управлявани от променливи и формули. Можете да създадете и управлявани от таблица компоненти. Всяко параметрично твърдо тяло може да бъде анимирано чрез неговия обхват на движение директно в BricsCAD.
Най-близко разстояние
Вижте разстоянието между всеки два обекта и преместете втория, като просто въведете нова стойност на разстоянието. Това се случва, без да е необходимо да стартирате команда. Освен това подравнените най-близки разстояния по оста X, Y и Z на WCS се показват, когато щракнете двукратно върху елемент в чертежа.

Използвайте многоядрени процесори

BricsCAD поддържа многопоточни, многопроцесорни операции, за да ускори производителността на продукта за зареждане на файлове, генериране на чертежи и рендериране.

Графичен генератор с висока производителност

BricsCAD използва графичната система Redway3D, за да осигури голяма производителност както при 2D, така и в 3D операции, независимо от размера на чертежа.

PDF и BIG TIFF подложка

Използваме устойчив кеш на изображения с различни разделителни способности, за да показваме PDF подпластове, позволявайки супербързо увеличение и панорамни операции.
BricsCAD Cloud
Част от 
BricsCAD Maintenance
Download, view and edit natively in BricsCAD, while keeping full track of DWG and XREF history. BricsCAD’s built-in Bricsys 24/7 panel gives you instant access to drawings and ensures you always have the latest version of a tracked file.
See who's working on which file
Avoid conflicted files with check-in / check-out
Always work on the latest version

Желаете ценова оферта?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите, като брой лизенци,
вид лицензиране и др.
Може да избирате повече от един продукт. 

1. Изберете софтуер

Field is required!
Полето е задължително.

2. Попълнете своите данни

Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.

2. Съгласие и други

CADASSIST се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас. Ако сте съгласни моля, отбележете по-долу.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
CAD Assist е компания с голям и дългогодишен опит във внедряването и дистрибуцията на специализиран CAD софтуер. Ние предлагаме широко портфолио от продукти, покриващо всички аспекти на AEC сектора.

Контакти

Адрес:
ул. Перник 97, София
Тел.:
02 / 988-78-80
Моб. тел.:
0888 11-91-85
Email:
info
@
cadassist.net

Информация

Политика за поверителностПолитика за използване на бисквиткиИзползване на социални мрежи
Всички права запазени ® 2021 - CADASSIST
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram