Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
Premium reseller
📣 Посетете обновения CADSTORE.bg - най-големият онлайн магазин за специализиран софтуер в България.

BricsCAD® Mechanical V22.

Усъвършенствани инструменти за машинно проектиране
Създайте всяка форма лесно с помощта на мощния 3D Direct Modeler на BricsCAD. Без ограниченията на базирани на историята системи, Direct Modeler на BricsCAD третира естествената и внесената геометрия по същия начин.
Другия CAD
Високи цени
Ограничено 
лицензиране
Недостъпен
BricsCAD
Ниски цени
Гъвкаво 
лицензиране
Достъпен

Проектиране на елементи и 
сглобени единици.

Създавайте или редактирайте сложни йерархии на части и възли, използвайки пълната мощ на директното моделиране.
3D параметризиране и ограничения
Работният процес PARAMETRIZE AI превръща частите в интелигентни, управлявани от параметри компоненти за секунди. Изграждайте ограничителни системи, задвижвайте части чрез формули, изграждайте управлявани от таблица компоненти и променяйте параметрите на компонентите в панела за свойства на BricsCAD.
Сглобяване на механизми, кинематичен анализ и анимация
Използвайте 3D ограничения, за да сглобите механизъм. Останалите степени на свобода могат да се използват за анализ на кинематиката на механизма. Можете да създавате сложни 3D анимации, контролирани от тези параметрични отношения.
Количествени сметки
Интерактивно и автоматично създайте спецификация от най-високо ниво, списък с части, или йерархична таблица от вашите сглобки. Персонализирайте спецификацията, както желаете, и я свържете към вашата сглобка, като използвате автоматично създадени етикети.
Параметрични стандартни части
BricsCAD Mechanical съдържа библиотека от 30 000 стандартни механични компонента от 800+ различни типа, всички с персонализируеми параметри.
Сглобяване на механизми, кинематичен анализ и анимация
Използвайте 3D ограничения, за да сглобите механизъм. Останалите степени на свобода могат да се използват за анализ на кинематиката на механизма. Можете да създавате сложни 3D анимации, контролирани от тези параметрични отношения.
Свойства на материалите и масите
Присвоявайте материали на части от вашите възли и BricsCAD ще изчислява теглото, центъра на тежестта, основните инерционни оси и т.н.

Купи BriscsCAD Mechanical V21 с намаление!

Поискай ценова оферта до края на месец Февруари 2021г. и ще получиш 15% намаление от цената
Поискай оферта

Детайлиране.

Най-добрият и познат работен процес за превръщане на машинните ви проекти в производствени чертежи.
Изчертаване на разрези
Автоматично създавайте чертежни изгледи на вашите 3D части и възли. Детайлизирайте изгледите лесно с размери, пояснения и др. Ако вашият 3D модел се промени, генерираните изгледи на чертежи се актуализират автоматично.
Основни изгледи
Основен изглед и проекции
Разрези
Детайлни изгледи
BOM таблица
Маркери на позициите
Снимка на ВиК мрежа проектирана с Urbano
Разрези
Можете да създавате изгледи на раздели на 3D част и сглобки. Секционните равнини могат да бъдат дефинирани от линия, изчертана на основен изглед, или можете да създадете по-сложни секции: полусекции, отместени секции и изравнени изгледи на секции.
Автоматизирано генериране на чертежи
Изпробвайте познат работен процес за създаване на оформления на чертежи. Променете една част или целия монтаж и всички 2D изгледи на чертежи се актуализират автоматично.
Маркери на позициите
BricsCAD Mechanical създава асоциативни балони за всеки компонент в монтажа и управлява показването на тези маркери във всички автоматично генерирани 2D изгледи.
Бързо генериране на качествени чернови на чертежи
Бързо оформление на чертежа, използвайки бързи изгледи с качествено чернови След това, използвайки многоядрени процесори, създавайте точни изгледи за рекордно време. BricsCAD Mechanical реагира на вашите входни данни по време на генериране на фонов чертеж.
Детайлни изгледи
BricsCAD Mechanical ви позволява автоматично да създавате подробни изгледи от всеки съществуващ изглед в оформлението на чертежа.
Таблица на спецификацията
Панелът със спецификации ви позволява да управлявате множество сметки като таблици във вашите чертежи. Можете да форматирате колони, да задавате уравнения, да сортирате записи и др.

Дизайни на детайли от ламарина.

Създайте дизайни на детайли от ламарина, които са устойчиви и могат да се редактират.
Базирано на характеристики директно моделиране
Гъвкавостта на директното моделиране поддържа дизайнерските намерения, изразени като елементи от ламарина - фланци, завои, релефи и други.
Фланци, извивки, кръстовища и пластини
Създавайте фланци по множество начини: с помощта на основен фланец, ръбов фланец или чрез контурен инструмент. Винаги можете да промените начина, по който се свързват съседните фланци - чрез огъване, шев или връзка между зъбци и прорези - за подобряване на производителността.
Параметрични части от ламарина
Използвайте пълната мощ на 3D ограниченията, масивите и автоматичната параметризация, за да създадете различни варианти на дизайна от вашите модели ламарина.

Работете съвместно с лекота.

Панелът за връзка с Bricsys 24/7 е разположен вътре в BricsCAD и ви дава директен достъп до базирана на облак мрежа за съхранение и сътрудничество на файлове. 
BricsCAD Cloud
Част от 
BricsCAD Maintenance
Изтеглете, прегледайте и редактирайте директно в BricsCAD, като същевременно имате на разположение цялата DWG и XREF история. Вграденият в BricsCAD панел на Bricsys 24/7 осигурява незабавен достъп до актуализации и гарантира, че винаги имате най-новата версия
Виждаш кой от екипа ти, по кой файл работи.
Заключване на файлове с цел избягване на конфлитни с различни версии.
Винаги работете на последната версия

Желаете ценова оферта?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите, като брой лизенци,
вид лицензиране и др.
Може да избирате повече от един продукт. 

1. Изберете софтуер

Field is required!
Полето е задължително.

2. Попълнете своите данни

Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.

2. Съгласие и други

CADASSIST се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас. Ако сте съгласни моля, отбележете по-долу.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
CAD Assist е компания с голям и дългогодишен опит във внедряването и дистрибуцията на специализиран CAD софтуер. Ние предлагаме широко портфолио от продукти, покриващо всички аспекти на AEC сектора.

Контакти

Адрес:
ул. Перник 97, София
Тел.:
02 / 988-78-80
Моб. тел.:
0888 11-91-85
Email:
info
@
cadassist.net

Информация

Политика за поверителностПолитика за използване на бисквиткиИзползване на социални мрежи
Всички права запазени ® 2021 - CADASSIST
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram