BricsCAD Lite V24 - CAD софтуер за 2D чертане  и проектиране.

Професионален 2D CAD за бързо и ефективно чертане.

Високопроизводителен и напълно съвместим с DWG базиран CAD софтуер специализиращ в 2D чертане и изготвяне на чертежи.

Цена за 1-годишен лиценз:

314€ без ДДС

Постоянни лицензи

30-дневна пробна версия

📣 BricsCAD V24 e вече наличен. Разберете повече за новата версия от тук.

Софтуер 2D проектиране, без компромиси

Професионален и познат 2D CAD, който е базиран на DWG файловия формат, с инструменти за производителност, управлявани от изкуствен интелект.

BricsCAD Pro е съвместим с AutoCAD®

Не е необходимо да променяте настройките на вашия принтер, шаблони за рисуване, блокове или оформления на листове, за да преминете към BricsCAD - всички те са напълно съвместими. Имената на командите, псевдонимите и системните променливи са еднакви в BricsCAD и AutoCAD®. BricsCAD се базира на естествения DWG за най-висока съвместимост с други потребители на CAD във всички отрасли.

Поддръжка на AutoLISP

BricsCAD Lite напълно поддържа LISP и е съвместим с формата AutoLISP на AutoCAD, което улеснява повторното използване на съществуващите процедури. Усъвършенстваната BLADE LISP среда ви позволява бързо да разработвате персонализации, които могат да съкратят времето, необходимо за повтарящи се задачи за чертане.

Преобразуване на повтарящата се геометрия в дефиниции на блокове

BLOCKIFY автоматично създава дефиниция на блок и заменя всички съвпадащи обекти в чертежа ви с препратки към този блок. По-този начин може да намалите размера на DWG файла до 90%, като използвате Blockify за намиране на повтаряща се геометрия и превръщането и в препратки към този блок.

Quad курсор: чертане, редактиране и информация близо до курсора ви

Уникалния Quad курсор на BricsCAD предсказва използването на вашата команда и предлага достъп с едно кликване до командата, която ще ви е необходима след това. Задвижване от A.I. алгоритни, Quad курсора предсказва командите, от които ще се нуждаете, въз основа на уникалния начин, по който използвате BricsCAD.

Автоматично подравняване при копираните обекти

CopyGuided автоматично подравнява копираните обекти към съответната геометрия, използвайки автоматично генерирани направляващи криви. Можете изрично да изберете обекти, които да използвате като направляващи криви, или да позволите на BricsCAD да ги определя въз основа на чертожните елементи във вашия избор.

Параметрични блокове: динамичен подход за създаване на 2D или 3D блокове

Параметричните блокове автоматизират повтарящи се задачи, като позволяват на потребителите да създават един блок вместо много сходни, отделни дефиниции на блокове. Можете да създавате както 2D, така и 3D дефиниции на блокове, като използвате същия набор от инструменти и работен процес, с които сте запознати.

Адаптивен "Grid Snapping"

Динамичната мрежа на BricsCAD се променя, за да отрази нивото на увеличение. Адаптивната функция за щракване на мрежата ви позволява да създавате, редактирате, побутвате и манипулирате обекти, използвайки точни стойности, без да е необходимо въвеждане от клавиатурата. Размерът на стъпката на щракване се адаптира въз основа на текущия коефициент на мащабиране на екрана.

Автоматично подравняване на копираните обекти

С динамичния UCS на BricsCAD, координатната система се подравнява автоматично с обекта под курсора ви. Докосвайки клавиша Shift, можете да заключите или отключите UCS, което ви позволява да започнете да рисувате извън избрания обект или лице. Увеличи производителността на 2D чертеж чрез временно подравняване на UCS с избрани единици за 3D и 2D обекти.

Автоматично ограничаване на 2D чертожни елементи

Когато създавате параметрични 2D или 3D чертожни елементи, BricsCAD ви позволява интелигентно и автоматично да прилагате параметри и ограничения само с едно щракване, прилагайки геометричен контрол бързо и лесно за бързи промени в дизайна и повторна употреба.

Оптимизирайте качеството на чертане

OPTIMIZE коригира вашите проблеми с чертежа, като автоматично намира и лекува несъответствия като пропуски и несъответствия, които иначе може да са трудни за виждане, подобрявайки точността на чертане и ви дава по-чист и по-ефективен резултат.

Работа с Manipulator

Манипулаторът е универсален инструмент, който ви позволява да премествате, завъртате, мащабирате и огледално показвате избрани обекти. Ако задържите клавиша Control при стартиране на действие, Манипулаторът ще запази оригиналните обекти, като автоматично създава копия от тях. Манипулаторът може да действа на единични или няколко обекта едновременно.

Използвайте многоядрени процесори

BricsCAD поддържа многопоточни, многопроцесорни операции, за да ускори производителността на продукта за зареждане на файлове, генериране на чертежи и рендериране.

Графичен генератор с висока производителност

BricsCAD използва графичната система Redway3D, за да осигури голяма производителност както при 2D, така и в 3D операции, независимо от размера на чертежа.

PDF и BIG TIFF подложка

Използваме устойчив кеш на изображения с различни разделителни способности, за да показваме PDF подпластове, позволявайки супербързо увеличение и панорамни операции.

Последни новини за BricsCAD

Проектирайте, визуализирайте, документирайте и реализирайте проекти от всякакъв мащаб с помощта на богатия набор от вградени инструменти на Archicad и лесния за използване интерфейс, които го правят най-ефективния и интуитивен BIM софтуер на пазара. С Archicad можете да се съсредоточите върху това, което правите най-добре, а именно да проектирате страхотни сгради.

Промени в интерфейса на BricsCAD V24

За версия V24 от Bricsys направиха така наречения „фейслифт“ на BricsCAD. Той включва обновена обновена начална страница, опростени ленти с инструменти и подобрен Quad.

От
StefanPavlov
|
05/02/2024
Категория:
Уроци и полезни статии

Лесно и бързо създаване на трасе с BricsCAD Pro

BricsCAD може да бъде най-добрият Ви инструмент при проектирането на пътища, ако желаете да изработите Вашия проект бързо и оптимизирано.

От
StefanPavlov
|
13/01/2024
Категория:
Уроци и полезни статии

Стартиране и използване на BricsCAD за първи път

BricsCAD е програма за чертане, изградена на принципа на 2D и 3D моделиране, която предоставя инструменти, с които можете да начертаете всякакви елементи и структури с различна сложност.

От
StefanPavlov
|
12/01/2024
Категория:
Уроци и полезни статии

Уебинар на тема: Представяне и моделиране с BricsCAD Shape

Накратко за Shape може да разкажем, че e изключително силен софтуер от страна на инструментите, които съдържа и разбира се големия плюс е това, че е безплатен – завинаги. С него без проблеми, може да се моделират кухни, бани, екстериори и т.н.

От
StefanPavlov
|
14/01/2024
Категория:
Уебинари, Уроци и полезни статии

BricsCAD All-in Maintenance

Поддръжката на BricsCAD е икономически ефективен начин да извлечете максимума от вашите безсрочни лицензи.

Срещу малка годишна такса в допълнение към еднократната цена на безсрочния лиценз, поддръжката на BricsCAD ще ви даде неограничен достъп до приоритетна поддръжка, вълнуващи актуализации на продукта и основни версии.

BricsCAD e познат и съвместим и в резултат на това нашите чертожници не трябваше да научават нещо напълно ново и те можеха да работят продуктивно със знанията, които вече притежаваха.

Кристоф Ван Мол
IT координатор в Engels

Често задавани въпроси (FAQs)

Документация за
BricsCAD Lite

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.