Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
Premium reseller
📣 Посетете обновения CADSTORE.bg - най-големият онлайн магазин за специализиран софтуер в България.

BricsCAD® Lite V22.

CAD софтуер за 2D чертане
Използвайте това, което вече знаете, с пълна съвместимост на команди, скриптове, макроси и менюта със стандартната CAD програма в индустрията. BricsCAD се чувства като у дома си!
Другия CAD
Високи цени
Ограничено 
лицензиране
Недостъпен
BricsCAD
Ниски цени
Гъвкаво 
лицензиране
Достъпен

AutoCAD® 2021 съвместим

Не е необходимо да променяте своите принтери, шаблони, блокове или оформления на листове, за да се преместите в BricsCAD - всичко е 100% съвместимо и е в DWG.

Lisp Процедури

Можете да стартирате LISP процедури, разработени в AutoCAD® и други CAD приложения, и да разработите свои собствени в BricsCAD (BLADE).

Използвайте AutoCAD ® Динамични блокове

Можете да използвате динамичните блокове, които сте създали в AutoCAD® , директно в BricsCAD. Контролирайте състоянията на видимост и разтягайте, обръщайте и завъртайте точно както бихте направили в AutoCAD® .

Купи BriscsCAD Lite с намаление!

Поискай ценова оферта до края на месец Ферфруари 2021г. и ще получиш 15% намаление от цената
Поискай оферта
Drawing Explorer - неограничен контрол над всички елементи на проектирането.
Drawing Explorer централизира в BricsCAD това, което в други CAD платформи възлиза на толкова отделни диалогови прозорци. Лесeн за навигация, лесeн за търсене.
Икона на видовете линии в BricsCAD Lite
Видове линии
Слоеве
Управление на стилове
Икона на видовете линии в BricsCAD Lite
UCS контрол
Външни файлове XREF
Управеление на XREF
Иконка на блокове в BricsCAD
Блокове
Изображения
Изображения
Иконка на сечения
Сечения
... и много други
Преобразуване на повтарящата се геометрия в дефиниции на блокове
Blockify автоматично създава дефиниция на блок и замества всички съвпадащи набори обекти с блокови препратки в целия ви чертеж. Можете да намалите размера на DWG файла до 90%, като използвате Blockify, за да намерите повтаряща се геометрия и да я преобразувате в блокови препратки.
Quad: чертеж, редактиране и информация близо до курсора
Уникалния Quad курсор на BricsCAD предсказва използването на вашата команда и предлага достъп с едно кликване до командата, която ще ви е необходима след това. Задвижва се от A.I. агент (изкуствен интелект), който прави тези командни прогнози въз основа на това как използвате BricsCAD.
Автоматично подравняване на копираните обекти
CopyGuided автоматично подравнява копираните обекти към съответната геометрия, използвайки автоматично генерирани направляващи криви. Можете изрично да изберете обекти, които да използвате като направляващи криви, или да позволите на BricsCAD да ги определя въз основа на чертожните елементи във вашия избор.
Най-близко разстояние
Вижте разстоянието между всеки два обекта и преместете втория, като просто въведете нова стойност на разстоянието. Това се случва, без да е необходимо да стартирате команда. Освен това подравнените най-близки разстояния по оста X, Y и Z на WCS се показват, когато щракнете двукратно върху елемент в чертежа.

Адаптивен "Grid Snapping"

Динамичната мрежа на BricsCAD се променя, за да отрази нивото на увеличение. Адаптивната функция за щракване на мрежата ви позволява да създавате, редактирате, побутвате и манипулирате обекти, използвайки точни стойности, без да е необходимо въвеждане от клавиатурата. Размерът на стъпката на щракване се адаптира въз основа на текущия коефициент на мащабиране на екрана.

Силата на клавиша "Shift"

С динамичния UCS на BricsCAD, координатната система се подравнява автоматично с обекта под курсора ви. Докосвайки клавиша Shift, можете да заключите или отключите UCS, което ви позволява да започнете да рисувате извън избрания обект или лице. Увеличи производителността на 2D чертеж чрез временно подравняване на UCS с избрани единици за 3D и 2D обекти.

Прочете всичко за BriscsCAD Lite V22

*Ще бъдете прехвърлени към официалната страница на BricsCAD Lite.
Разбери повече

Структурният панел

Структурният панел ви дава изглед от птичи поглед на обектите, които съставят вашият чертеж. Можете да изберете обекти по категории и да извършвате действия върху тях. Можете да покажете или скриете обекти, да ги изолирате или да ги увеличите директно.

Правоъгълни и полярни координатни мрежи

BricsCAD предлага както правоъгълни, така и полярни координатни мрежи с адаптивен размер на стъпката и динамично поставяне на начало, за да ускори създаването на чертежи. А геометричните взаимоотношения между обектите, като допир и перпендикулярност, се показват графично чрез осветяване на точката на допир на екрана.
Работа с Manipulator
Манипулаторът е универсален инструмент, който ви позволява да премествате, завъртате, мащабирате и огледално показвате избрани обекти. Ако задържите клавиша Control при стартиране на действие, Манипулаторът ще запази оригиналните обекти, като автоматично създава копия от тях. Манипулаторът може да действа на единични или няколко обекта едновременно.

Използвайте многоядрени процесори

BricsCAD поддържа многопоточни, многопроцесорни операции, за да ускори производителността на продукта за зареждане на файлове, генериране на чертежи и рендериране.

Графичен генератор с висока производителност

BricsCAD използва графичната система Redway3D, за да осигури голяма производителност както при 2D, така и в 3D операции, независимо от размера на чертежа.

PDF и BIG TIFF подложка

Използваме устойчив кеш на изображения с различни разделителни способности, за да показваме PDF подпластове, позволявайки супербързо увеличение и панорамни операции.
BricsCAD Cloud
Част от 
BricsCAD Maintenance
Изтеглете, прегледайте и редактирайте директно в BricsCAD, като същевременно имате на разположение цялата DWG и XREF история. Вграденият в BricsCAD панел на Bricsys 24/7 осигурява незабавен достъп до актуализации и гарантира, че винаги имате най-новата версия
Виждаш кой от екипа ти, по кой файл работи.
Заключване на файлове с цел избягване на конфлитни с различни версии.
Винаги работете на последната версия

Желаете ценова оферта?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите, като брой лизенци,
вид лицензиране и др.
Може да избирате повече от един продукт. 

1. Изберете софтуер

Field is required!
Полето е задължително.

2. Попълнете своите данни

Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.

2. Съгласие и други

CADASSIST се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас. Ако сте съгласни моля, отбележете по-долу.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
CAD Assist е компания с голям и дългогодишен опит във внедряването и дистрибуцията на специализиран CAD софтуер. Ние предлагаме широко портфолио от продукти, покриващо всички аспекти на AEC сектора.

Контакти

Адрес:
ул. Перник 97, София
Тел.:
02 / 988-78-80
Моб. тел.:
0888 11-91-85
Email:
info
@
cadassist.net

Информация

Политика за поверителностПолитика за използване на бисквиткиИзползване на социални мрежи
Всички права запазени ® 2021 - CADASSIST
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram