BricsCAD BIM V24 - BIM софтуер на достъпни цени

BIM за CAD потребители!

BIM проектиране, заедно с помоща на изкуствен интелект, изграден върху съвременна и съвместима CAD платформа за 2D и 3D проектиране.

Цена за 1-годишен лиценз:

314€ без ДДС

Постоянни лицензи

30-дневна пробна версия

📣 BricsCAD V24 e вече наличен. Разберете повече за новата версия от тук.

Защо BricsCAD BIM?

BricsCAD BIM предлага на потребителите подход, който е ориентиран към свобода на проектирането и предлагащ усъвършенствани BIM инструменти. BricsCAD BIM e рентабилно и ценови изгодно решение за проектиране на сгради.

Какво ново?

Най-новата версия носи подобрения на инструментите и функциите, които обичате, както и нова функционалност и потребителски интерфейс, които ще подобрят вашата продуктивност.

Управляван от Изкуствен интелект ( AI )

В BricsCAD BIM дизайнерските решения са на първо място, а A.I. алгоритмите автоматизират трудоемките задачи по манипулиране на BIM данните, документацията и нивата на детайлност.

2D и 3D

Възползвайте се от гъвкави и лесни за използване инструменти за директно моделиране, като след това 3D геометрията на проекта ви може лесно и бързо да се преобразува в BIM елементи.

CAD софтуер

Безопасен път към BIM за потребители на CAD софтуер, без затруднения както е при изучаването на традиционна BIM система. Разходите за софтуер и обучение са значително по-малко, като същевременно избягвате спад в производителността по време на прехода.

За BIM

BricsCAD BIM използва силата на CAD моделиране, което поддържа гъвкаво проектиране и точността, необходима на инженерите и производителите, отваряйки възможността за свързване на BIM с производствените работни процеси в пакета BricsCAD Ultimate.

Ако сте инженер, който е свикнал да работи в 2D, е много по-лесно да започнете да работите в 3D с BricsCAD, отколкото с който и да е друг инструмент, защото можете просто да следвате същия интуитивен модел.

Христо Генчев
Управляващ директно на Prototyp

BricsCAD All-in Maintenance

Поддръжката на BricsCAD е икономически ефективен начин да извлечете максимума от вашите безсрочни лицензи.

Срещу малка годишна такса в допълнение към еднократната цена на безсрочния лиценз, поддръжката на BricsCAD ще ви даде неограничен достъп до приоритетна поддръжка, вълнуващи актуализации на продукта и основни версии.

BricsCAD e познат и съвместим и в резултат на това нашите чертожници не трябваше да научават нещо напълно ново и те можеха да работят продуктивно със знанията, които вече притежаваха.

Кристоф Ван Мол
IT координатор в Engels

Често задавани въпроси (FAQs)

Документация за
BricsCAD BIM

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.