Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
Premium reseller
📣 Посетете обновения CADSTORE.bg - най-големият онлайн магазин за специализиран софтуер в България.

BricsCAD® BIM V21.

Строително Информационно Моделиране (BIM)
Един работен процес за BIM проектиране, строителна документация и произведени строителни продукти.
Другия CAD
Високи цени
Ограничено 
лицензиране
Недостъпен
BricsCAD
Ниски цени
Гъвкаво 
лицензиране
Достъпен

Проектирайте със солиди.

Насладете се на свободата на дизайна с 3D работен процес, неограничен от предварително дефинирани части или библиотечни компоненти.

 Използвайте интуитивно директно моделиране, за да изваете вашия модел. Вашият модел остава лек и адаптивен, тъй като не е претоварен или прекалено ограничен.
Скициране
Quickdraw пренася скицирането в 3D реалността. Можете да създавате и модифицирате 3D оформления на стаите толкова лесно, колкото да скицирате 2D план на етажа. Създаването и редактирането на правоъгълни и Г-образни стаи и сгради никога не е било толкова бързо.
Създайте BIM от солид, използвайки Quick Building
QuickBuilding поддържа итеративни и генеративни работни процеси, бързо трансформиране на твърдотелен модел за оформяне в концептуален BIM модел с плочи, стени и пространства - помагайки на дизайнера да проучи много възможности за проектиране в ранна фаза на проектиране.
Създайвайте пространства и зони
Имате неограничена свобода да създавате пространства и зони, използвайки подход на директно моделиране в свободна форма. Пространствата могат да бъдат прости или сложни 3D обеми или 2D абстракции. Тези методи осигуряват свободата да се определят сградите с пълна свобода.

Купи BriscsCAD BIM V21 с намаление!

Поискай ценова оферта до края на месец Февруари 2021г. и ще получиш 15% намаление от цената
Поискай оферта
Визуализации с BricsCAD BIM
Визуализирайте своя дизайн на всеки етап от работния процес с BricsCAD BIM. С едно щракване можете да започнете рендиране в реално време с помощта на Enscape или Twinmotion и да преминете през вашия напълно рендериран проект на модел.
РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ
Снимка на ВиК мрежа проектирана с Urbano

Класифицирайте, размножавайте, автоматизирайте.

Използвайте силата на инструментите за изкуствен интелект (A.I.), за да конвертирате автоматично вашите модели за изучаване на концепции в напълно класифицирани BIM модели (LOD 200). След това непрекъснато увеличавайте LOD на вашия BIM, като използвате силата на работните процеси, задвижвани от A.I. на BricsCAD BIM.
Автоматично класифициране на е стоителните елементи
BIMIFY изследва геометрията на всяко твърдо вещество в модела, след което открива и автоматично присвоява IFC класификации на обекти. Този автоматизиран класификатор може да спести часове работа при създаването на BIM.
Автоматично попълване на BIM данни
AUTOMATCH функцията автоматично ще сравни и ще допълни BIM информацията, като липсваща като характеристики и др. Добавете композиции към стена и AUTOMATCH ще предложи добавянето на тази композиция към всяка съвпадаща стена в целия BIM.
Propagate
Управлявайте постоянно ниво на детайлност (LOD) автоматично през целия си BIM. Регулирайте композитния слой в кръстовището на тавана / стената и повторете тази промяна през BIM, където и да ви е необходим. Винаги имате пълен контрол върху предложенията, които Propagate прави.

Детайлиране и 
количествено определяне.

Увеличете LOD на вашия модел, като автоматично добавяте информация и я дублирате във всеки, или всички съответстващи случаи във вашия BIM. С висока точност и последователно ниво на детайлност в целия BIM, могат да бъдат извлечени, показани и експортирани точни количествени сметки.
Propagate (копиране на 2D детайли)
Работният поток Propagate в BricsCAD BIM може да се използва за възпроизвеждане на архитектурни и структурни детайли в целия BIM. Детайлите могат автоматично да се параметризират, след това да се съхраняват, управляват и използват от библиотеката с детайли. Тези персонализирани компоненти могат да се използват повторно на различни етапи от процеса на проектиране и в множество проекти.
Потребителски конфигурируеми количества
С BricsCAD BIM можете да създадете персонализирана количествена рамка, която да отговаря на вашите стандарти. На всеки тип класификация на BIM може да се присвои персонализирано количество и можете да изберете как да се изчислява всяко количество.
Извличане на данни
Всички данни – количества, свойства и т.н. – могат да бъдат извлечени от чертежи или от BIM проекта. Тези данни могат да бъдат поставени в генерирана таблица или свързан .csv файл. BricsCAD BIM също поддържа разширено филтриране, за да извлече само свойствата, които искате или имате нужда.
последно от Блога
July 21, 2021
ТАЛ Инженеринг избра BricsCAD за проектиране на фасадните елементи на новата NV Tower

Име на фирмата: TAL Engineering Централно управление: София , Промишлена зона Казичене-Запад Промишленост: Дизайн, производството и монтаж на фасадни системи Уебсайт: https://talengineering.com/bg/ TAL Engineering конструира съвременния облик на българската среда, като разработва и предоставя модерни решения за остъклени конструкции и сградни фасади през последните 22 години. Техните услуги обхващат целия процес на консултации и планиране, технически дизайн, управление […]

Прочети повече

Генерирайте впечатляваща документация.

Създайте ясна и точна строителна документация за рекордно време, като използвате автоматичното генериране на секции, коти, изгледи на чертежи и оформления на листове. Винаги можете да ги персонализирате, като използвате най-добрите инструменти за чертане и анотиране в света. Променете своя 3D модел и всички свързани изгледи на чертежи ще бъдат регенерирани автоматично, за да останат в пълна синхронизация.
Бързо генериране на чертежи
В BricsCAD BIM генерирането на изгледи на чертежи е свързано с многоядрени процесори, за да ви осигури безпроблемна работа, докато се генерират чертежи и набори от листове.
Създайте шаблони за документация
С конфигурируемите от потребителя шаблони за типови планове можете да генерирате и персонализирате всяко оформление на план (архитектурна, структурна, пожарна и безопасност и т.н.), като използвате 2D графични замествания за BIM елементи и персонализирани анотации и маркери.
BIM браузър на Проекти
Създавайте и управлявайте 2D чертежи, раздели и графици от вградения браузър на проекти. Всичко е организирано и добре структурирано на едно място.
Автоматични анотации
Поставяйте и актуализирайте етикети и размери автоматично с автоматичните инструменти за анотиране на BricsCAD BIM.

Доставете персонализирани дизайни за произведени строителни продукти.

Точността на BricsCAD BIM предлага нови хоризонти за производителите на строителни продукти. Персонализираните компоненти могат да се проектират и споделят като сглобки, за използване в BIM или на етажа за изработка.


Производителите на строителни компоненти могат да създават готови за производство агрегати в BricsCAD® Mechanical, след което да споделят своите проекти като библиотеки на компоненти за използване с BricsCAD BIM.
Parametrize
Работният процес Parametrize в BricsCAD BIM ви позволява да създавате интелигентни, напълно параметрични компоненти на сградата за секунди, без да се налагате ръчно задаване на параметри и ограничения.
Части и сглобки
Производителите на строителни компоненти могат да работят в BricsCAD Mechanical или други системи за машинно проектиране, след което да споделят своите проекти като библиотеки на компоненти за BricsCAD BIM.
MEP инструменти
BricsCAD BIM поддържа изграждането на механични услуги в пълен 3D. Интуитивните инструменти за моделиране ви позволяват да създавате HVAC канали и тръби като сегменти на потока. Тези сегменти могат да бъдат автоматично свързани чрез завои, Т-връзки и автоматично разклоняване.

Работете съвместно с лекота.

BricsCAD BIM поддържа глобални, отворени стандарти, за да осигури гладко сътрудничество с всички в разширения екип за проектиране / изграждане. Добавете Bricsys 24/7, нашия SaaS-базиран Common Data Enviroment (CDE), като център за споделяне на модели и комуникации по проекти.
IFC 4.0 and BCF
Базисната базата данни на BricsCAD BIM е директно картографиране 1: 1 със схемата OpenBIM Industry Foundation Classes (IFC) 4.0. Ние поддържаме отворени стандарти за целия продукт, като BIM Collaboration Format (BCF) за показване и разрешаване на дизайнерски проблеми.
Импортирайте директно от Trimble SketchUp
Когато импортирате SKP файлове в BricsCAD Shape, те автоматично се пришиват в твърди тела. BricsCAD Shape поддържа най-новите версии на SKP файлове за импортиране.
RVT Импорт
Импортирайте своите RVT проекти направо в BricsCAD, като импортирате цялата геометрия, което позволява лесно сътрудничество с екипи, използващи Revit®.

Импортирайте геометрия от Autodesk® Revit®. RVT проектира като еталон или като естествени твърди тела, за да улесни съвместните работни потоци в BricsCAD BIM V21.
BricsCAD Cloud
Част от 
BricsCAD Maintenance
Изтеглете, прегледайте и редактирайте директно в BricsCAD, като същевременно имате на разположение цялата DWG и XREF история. Вграденият в BricsCAD панел на Bricsys 24/7 осигурява незабавен достъп до актуализации и гарантира, че винаги имате най-новата версия.
Виждаш кой от екипа ти, по кой файл работи.
Заключване на файлове с цел избягване на конфлитни с различни версии.
Винаги работете на последната версия

Желаете ценова оферта?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите, като брой лизенци,
вид лицензиране и др.
Може да избирате повече от един продукт. 

1. Изберете софтуер

Field is required!
Полето е задължително.

2. Попълнете своите данни

Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.

2. Съгласие и други

CADASSIST се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас. Ако сте съгласни моля, отбележете по-долу.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
CAD Assist е компания с голям и дългогодишен опит във внедряването и дистрибуцията на специализиран CAD софтуер. Ние предлагаме широко портфолио от продукти, покриващо всички аспекти на AEC сектора.

Контакти

Адрес:
ул. Перник 97, София
Тел.:
02 / 988-78-80
Моб. тел.:
0888 11-91-85
Email:
info
@
cadassist.net

Информация

Политика за поверителностПолитика за използване на бисквиткиИзползване на социални мрежи
Всички права запазени ® 2021 - CADASSIST
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram