От
StefanPavlov
|
22/02/2024

BIMserver.center предлага безплатно неограничено съхранение на проекти в облака

BIMserver.center е CDE (Common Data Environment – обща среда за данни), специално разработена за BIM проекти в областта на архитектурата, инженерството и строителството.

Категория:
Уроци и полезни статии
BIMserver.center предлага безплатно неограничено съхранение на проекти в облака

Неограничено свободно пространство в облака. BIMserver.center прави още една крачка напред в целта си да подобри работния процес на всички регистрирани потребители, като позволява на всички акаунти да работят безплатно в Оpen BIM работен процес директно в облака, без ограничения на пространството, при управлението на техните архитектурни, инженерни и строителни проекти.

Модел на стоманобеттона сграда

BIMserver.center е CDE (Common Data Environment – обща среда за данни), специално разработена за BIM проекти в областта на архитектурата, инженерството и строителството. Платформата дава възможност за комуникация между програмите на CYPE Software (и не само), като позволява да се качват и изтеглят файлове. В това облачно пространство потребителите могат да съхраняват файлове, да ги редактират, да ги показват, да ги споделят или да си сътрудничат с други професионалисти от всяко устройство – мобилно или настолно. Тази актуализация означава също, че потребителските акаунти в BIMserver.center са неограничени, когато става въпрос за запазване на проекти или сътрудничество с други потребители.

Неограниченото пространство за съхранение улеснява всеки регистриран специалист да извършва своите проекти и анализи, както и да си сътрудничи с други специалисти в реално време, директно в облака, като подобрява производителността и ускорява работата им.

Структурен модел, качен в BIMserver.center

Всички дисциплини в един BIM проект

Възможността за безплатна работа в облака без ограничения на пространството ще помогне на потребителите да се възползват максимално от повече от 160-те BIM програми, налични в BIMserver.center, които обхващат почти всички дисциплини в един проект, като архитектурно моделиране или проектиране на структури и системи.

Наред с инструментите за персонални компютри потребителите могат да използват и други специфични приложения за мобилни устройства и да се възползват от предимствата на новите технологии с приложенията за AR и VR в BIMserver.center, които също са безплатни.

Днес повече от 133 000 професионалисти от 178 държави изпълняват над 400 000 проекта в платформа, благодарение на което тя се счита за една от водещите цифрови платформи за AEC индустрията в света.

CDE в постоянно развитие

BIMserver.center продължава да се развива всеки ден и предлага непрекъснати подобрения, за да улесни управлението на архитектурни, инженерни и строителни проекти в облака в рамките на работния процес Open BIM. Една от последните разработки е създаването на BIMserver.center Corporate, така че компаниите да могат да управляват своите корпоративни проекти по по-структуриран, организиран и сигурен начин в облака.

За разлика от индивидуалните профили, тази опция е предназначена за компании със собствено юридическо лице, за сътрудничество в изследователски проекти с няколко членове или за независими професионалисти, които работят редовно с няколко доверени сътрудници.

Имате въпроси?

  • Info @ cadassist.net

Последвайте ни