От
StefanPavlov
|
05/04/2024

Graphisoft обяви официално, че преминава към абонаментен модел (Subscription) от 2026г.

Постоянните лицензи на Archicad, заедно с годишна поддръжка на лиценза SSA/Forward ще бъдат достъпни за нови клиенти до 31 декември 2024 г., а за съществуващи клиенти – до 31 декември 2025 г. От 2026 г. Archicad ще бъде достъпен само чрез абонамент (Subscription).

Категория:
Новини
Graphisoft обяви официално, че преминава към абонаментен модел (Subscription) от 2026г.

Официаленo съобщение

Graphisoft – водещият разработчик на BIM софтуерни решения за архитектура и мултидисциплинарно проектиране обяви, че като част от стратегическото си преминаване към абонаментен модел (Subscription) за доставка на софтуер, постоянните лицензи до края на 2025г., ще бъдат премахнати. 

Постоянните лицензи на Archicad, заедно с годишна поддръжка на лиценза SSA/Forward ще бъдат достъпни за нови клиенти до 31 декември 2024 г., а за съществуващи клиенти – до 31 декември 2025 г. От 2026 г. Archicad ще бъде достъпен само чрез абонамент (Subscription).

„Технологиите в AEC индустрията се развиват със светкавична скорост“, каза Даниел Цилаг, главен изпълнителен директор на Graphisoft. „Преминаването на нашия модел на доставка на продукти към абонамент позволява на потребителите да се възползват от гъвкави, бързо реагиращи и актуални софтуерни решения – веднага след като се появят на пазара“, добави той.

Това привежда Graphisoft в съответствие с пазарните стандарти, където абонаментните модели се превръщат в норма. „С най-съвременните инструменти, които са на разположение на предвидима цена, нашите абонати могат да развиват бизнеса си и конкурентните си предимства – дори в трудни икономически времена“, каза Цилаг.

Абонаментния план на Graphisoft включва не само Archicad, но и BIMx и BIMcloud SaaS, както и всичко налично в годишната им поддръжка за постоянните лицензи Graphisoft Forward. Именно това е Archicad Collaborate, пакет който предлага лесен и достъпен достъп до мощна BIM технология и сътрудничество в облака за архитекти и дизайнери.

За Archicad

Проектирайте проекти от всякакъв размер с мощните вградени инструменти на Archicad и удобния интерфейс, които го правят най-ефективния и интуитивен BIM софтуер на пазара. Благодарение на готовата проектна документация, публикуването с едно кликване, фотореалистичното рендиране и най-добрите в класа си анализи, Archicad позволява на архитектите да се съсредоточат върху това, което правят най-добре: проектирането на страхотни сгради. Разберете повече за Archicad.

За BIMcloud

Сигурно мултидисциплинарно сътрудничество в реално време между всички членове на проектния екип, независимо от размера или сложността на проекта, местоположението на офисите или скоростта на интернет връзката. Предлага се както в частни, така и в публични облачни конфигурации на стандартен хардуер. С BIMcloud SaaS дори по-малките офиси могат да се възползват от бърз, ефективен и сигурен достъп в реално време до споделени проекти, без да се налага да създават частни сървъри. Разберете повече за BIMcloud.

За BIMx

Отличеният с награди BIMx преодолява пропастта между проектантското студио, офиса на клиента и строителната площадка. BIMx разполага с „BIM хипермодел“ – подобен на игра навигационен инструмент, който помага на всеки да проучи модела на сградата и да разбере резултатите от проекта. Разрезът на модела в реално време, измерването в контекста и маркирането на проекта в контекста на модела правят BIMx най-добрият ви BIM спътник навсякъде.

Имате въпроси?

  • Info @ cadassist.net

Последвайте ни