AutoSIGN - Проектиране на пътна маркировка и сигнализация

Проектиране на пътна маркировка и сигнализация

Autosign предоставя библиотеки за пътна сигнализация, включително пътни знаци, надлъжна пътна маркировка, маркировка за пресичане на пътя и различни други маркировки на тротоара.

Цена за 1-годишен лиценз без ДДС:

457€*

* Пробвайте безплатно за 14-дни.

** Обявената цена е за Autopath Professional.

Иконка на BIM проектиране на пътища
Проектиране на 2D/3D/BIM сигнализация за движение

Autosign е професионално софтуерно решение при проектиране на пътна сигнализация в Civil3D, AutoCAD или BricsCAD. Той генерира подробна документация, оформления и отчети. Той генерира подробна документация и оформления, отчети, 3D (BIM) обекти и реалистични визуализации.

Интуитивен интерфейс
Интуитивен потребителски интерфейс

Autosign се отличава с внимателно разработения си потребителски интерфейс и работен процес, които го правят бърз за научаване и лесен за използване. Конкурентните цени, услугите за проектиране на сложни превозни средства по поръчка и техническата поддръжка на високо ниво правят Autosign предпочитан продукт за професионалисти от цял свят.

Проектирайте пътна маркировка и сигнализация на съвсем ново ниво.

Autosign предоставя специфични библиотеки за пътна сигнализация, дефинирани от националните насоки, включително пътни знаци, надлъжна пътна маркировка, маркировка за пресичане на пътя и различни други маркировки на тротоара. Потребителите също така имат разширена опция да създават персонализирана библиотека от свои собствени блокове на пътните знаци и да ги използват в дизайните със същите функции, които са налични с оригиналните знаци за Autosign. Autosign включва широка колекция от улични уреди като пътни портали, светофари и много други.

Изберете версията според нуждите си

Предлага се като самостоятелен или мрежов лиценз.

Често задавани въпроси (FAQs)

Документация за
Autosign

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.