Autopath - Анализ на движението на автомобили.

Анализ на движението на моторни превозни средства.

Софтуер за симулация на завиване на превозно средство и анализ на разминаването

Цена за 1-годишен лиценз без ДДС:

612€*

* Пробвайте безплатно за 14-дни.

** Обявената цена е за Autopath Professional.

Иконка на BIM проектиране на пътища
Анализ на траекторията на движение на превозното средство и 3D анимация

Autopath е професионално софтуерно решение за анализ на траекторията на движение на превозните средства, което се използва от строителни инженери, транспортни специалисти, архитекти и урбанисти. Autopath позволява симулация и анализ на маневри на превозни средства, 3D анимация на превозни средства и др.

Интуитивен интерфейс
Интуитивен потребителски интерфейс

Autopath се отличава с внимателно разработения си потребителски интерфейс и работен процес, които го правят бърз за научаване и лесен за използване. Конкурентните цени, услугите за проектиране на сложни превозни средства по поръчка и техническата поддръжка на високо ниво правят Autopath предпочитан продукт за професионалисти от цял свят.

Софтуер за анализ движението на МПС

Autopath е лесен за научаване и употреба. Предпочитан инструмент за анализ на траектории от транспортни инженери, архитекти, ландшафтни архитекти и професионалисти в областта на планирането на урбанизирани територии за проекти от всякакъв мащаб.

Използвайки функцията за хоризонтален или вертикален анализ, лесно и бързо може да симулирате маневри на превозното средство и да проверявате транспортируемостта.

Autopath работи в среда на BricsCAD, AutoCAD или Civil 3D. Можете да проверите за възможни конфликти и несъответствия на пътя на превозното средство с други превозни средства или с построени обекти. Можете също да създадете отчет от волана – графична диаграма, представяща интензивността на въртене на колелата на превозното средство по пътя на превозното средство.

Изберете версията според нуждите си

Предлага се като самостоятелен или мрежов лиценз.

Често задавани въпроси (FAQs)

Документация за
Autopath

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.