Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
Premium reseller
📣 Посетете обновения CADSTORE.bg - най-големият онлайн магазин за специализиран софтуер в България.

Autopath by CGS Labs.

Autopath е професионален софтуер за анализ на движението на автомобили в хоризонтално и вертикално отношение.
Autopath e предпочитан инструмент за анализ на траектории от транспортни инженери, архитекти, ландшафтни архитекти.

С кои софтуери работи Autopath?

Check Mark
BricsCAD® Pro and Platinum V18 - V20
Check Mark
Autodesk® AutoCAD® 2016 - 2021
Check Mark
Autodesk® Civil 3D® 2016 - 2021
* Поддържат се само 64-битови версии.

Aнализ на движението на автомобили

Предпочитан инструмент за анализ на движението на автомобили в хоризонтално и вертикално отношение от транспортни инженери, архитекти, ландшафтни архитекти и професионалисти в областта на планирането на урбанизирани територии за проекти от всякакъв мащаб.

Интуитивен потребителски интерфейс

Autopath се отличава със своя внимателно проектиран потребителски интерфейс и работени процеси, които го правят бърз за учене и лесен за използване. 
сфери на приложение

Къде е приложим Autopath?

Autopath е идеална платформа за проекти, които изискват маневриране около стационарни обекти, като кръстовища, кръгови кръстовища, паркинги, летища, товарни докове, строителни площадки и много други.

Пътно проектиране

Autopath играе ключова роля при проверката на транспортируемостта на вашите проекти за кръстовища, кръгови кръстовища, подлези, надлези и подобни съоръжения. С усъвършенствани инструменти за анализ и анимация на траекторията, се ускорява не само процеса на инженерното проектиране, но също така се дава възможност за бърза проверка на алтернативни опции за проектиране, както и безопасност и съответствие със стандартите.

Специален транспорт

Специалните транспортни услуги изискват специализирани транспортни превозни средства (полуремарке, нискорамни платформи, мобилни кранове и др.), както и персонализирани транспортни маршрути.

Autopath включва обширна библиотека от специализирани транспортни средства, които могат да бъдат допълнително персонализирани в детайли. Можете да проектирате всеки тип контур на превозното средство, който точно представя транспортирания товар.

Autopath поддържа използването на Google Maps, Google StreetView и OpenMaps, което е необходимо за оценка на различни сценарии на транспортни маршрути. С поддръжка за всички видове кранове можете на практика да планирате транспорта от фабрика, товарно пристанище или товарен терминал до целевата дестинация.

Архитектурни проекти

Autopath предоставя лесни за използване инструменти за архитекти и урбанисти, с които да анализират трасетата в проекта им. Проектантите могат да извършват прости маневри с превозни средства, да извършват симулации на завои и да идентифицират потенциални ограничения при проектирането на гаражи, паркоместа, интервенционни маршрути и др. 

С достъп до голяма библиотека от превозни средства архитектите вече разполагат с инструмент за анализ на обходен път, с който те могат точно, уверено и независимо да оценят своите проекти.

Индустриално проектиране

Autopath е доказано полезен инструмент в процеса на индустриалния дизайн. Използвайки го, инженерите могат да симулират транспортирането на стоки по фабричните ленти, както и да симулират AGV (автоматизирани управлявани превозни средства) или влакове за пренасяне на стоки на територията на завода. 

Autopath се използва и при проектиране и оформление на складови стелажи,  за проверка за възможни ограничения за мотокари, оценка на транспортните пътища на влаковете на тугери, маневри на превозни средства и подобни.

Авиация

При проектирането на летища се полагат специални грижи, за да се гарантира, че летището може адекватно да обслужва всички въздухоплавателни средства, да превозва товари и пътници. 

Ето защо инженерите, както във фазата на проектиране, така и в експлоатацията на летището, извършват различни симулации на маневри на въздухоплавателни средства, анализ на трасето на автомобила / самолета и проверка за потенциални сблъсъци, като по този начин намаляват рисковете за сигурността и осигуряват безпроблемна работа. 

За да изпълни тази цел, Autopath се предлага с предварително дефинирана библиотека от самолети, както и интервенция и различни други превозни средства и може да персонализира превозни средства, ако е необходимо

Купи Autosign с намаление!

Поискай ценова оферта до края на 2020г. и ще получиш 15% намаление от цената
Поискай оферта
Софтуер за анализ движението на МПС

Инструменти за анализ 
на движението.

Autopath е лесен за научаване и употреба. Предпочитан инструмент за анализ на траектории от транспортни инженери, архитекти, ландшафтни архитекти и професионалисти в областта на планирането на урбанизирани територии за проекти от всякакъв мащаб.
Допълнителни инструменти

Доклади относно извършвения 
анализ на движението.

Различни видове доклади и анализи

Налични в:
Иконката от логото на Autopath

Аutosign® Professional

Autopath предлага усъвършенствани възможности за отчитане на всеки направен анализ. Докладите включват имена и типове употребявани превозни средства, схеми на превозното средство с подробни размери, диаграма на завъртане на волана, показваща ъгли на завиване, максимален ъгъл на управление на превозното средство и др.

Отчетите могат да бъдат експортирани в PDF и други формати.
Изображение от интерфейса на Autopath
Допълнителни инструменти

Създавайте и използвайте собствени и специални превозни средства.

Собствени транспортни средства

Налични в:
Иконката от логото на Autopath

Аutosign® Professional

Autopath също така  предоставя инструменти, позволяващи на потребителите да персонализират наличните превозни средства в предоставените библиотеки или да създават изцяло нови превозни средства с множество оси, опции за управление и неограничена дефиниция на контур или форма на автомобила.
Допълнителни инструменти

Google Maps & Google Steet View.

Използвайте продуктите на Google директно в Autopath

Налични в:
Иконката от логото на Autopath

Аutosign® Professional

Autopath предоставя опцията за вмъкване на растерни изображения и данни за надморска височина (данни на Google Earth Surface) и Street View директно в CAD чертежа, за да помогне на клиентите, инвеститорите или заинтересованата общественост да визуализират области, в които се извършва анализ на обхванатия път.
Импортиране в Google Maps
Какво съдържа Аutosign?
Professional -
Ultimate -
- Traffic signs design 
- Custom traffic signs
- Gantry design 
- Pavement markings design (line markings, cross markings, ghost islands, arrows, etc.) 
- Coloring of pavement areas 
- Reports of traffic signs and road markings (with quantities)
- Import of earth surface data from Google Maps 
- 3D traffic signs and road markings
- Export 3D designs to Google Earth 
- Support for 3D Solid objects (compatible with InfraWorks and Navisworks) 
- BIM tools (Property set Manager / Editor / Filter) 
- Clash Analysis within AutoCAD, Civil 3D, and BricsCAD 
- Import & Export to IFC 4.2 file format for data exchange with other BIM software

Желаете ценова оферта?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите, като брой лизенци,
вид лицензиране и др.
Може да избирате повече от един продукт. 

1. Изберете софтуер

Field is required!
Полето е задължително.

2. Попълнете своите данни

Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.

2. Съгласие и други

CADASSIST се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас. Ако сте съгласни моля, отбележете по-долу.
Field is required!
Полето е задължително.
Field is required!
Полето е задължително.
Иконката от логоти на Cadassist
cadassist
CAD Assist е компания с голям и дългогодишен опит във внедряването и дистрибуцията на специализиран CAD софтуер. Ние предлагаме широко портфолио от продукти, покриващо всички аспекти на AEC сектора.

Контакти

Адрес:
ул. Перник 97, София
Тел.:
02 / 988-78-80
Моб. тел.:
0888 11-91-85
Email:
info
@
cadassist.net

Информация

Политика за поверителностПолитика за използване на бисквиткиИзползване на социални мрежи
Всички права запазени ® 2021 - CADASSIST
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram