Постоянни и годишни лицензи за Archicad с два бонус продукта от нас!

Купувате един продукт, получавате три!

Archicad темплейт на Български език.

Към всяка поръчка за Archicad 27 независимо, дали за постоянен или годишен лиценз ще ви подарим 1-годишен лиценз за D5 Render Pro, както и безплатен достъп до разработения от нас темплейт за Archicad на български език.

ПО ЖЕЛАНИЕ: В рамките на 1 месец след закупуването на Archicad, може да закупите 1-годишен лицен за BricsCAD Lite, само за 10 евро! Продукта не е част от пакета и се закупува отделно.

* Кампанията е безсрочна. Кампанията не може да се обединява с други кампании.
При промяна ще Ви оведомим поне 2 седмици предварително.

Защо създадохме този комплект и какво включва той?

Искаме да сме сигурни, че нашите клиенти ще получават несравнима стойност спрямо инвестицията си в постоянни или годишни лицензи за Archicad, особено след ценовото повишаването от 1 април 2024г. Този пакет осигурява всички нужни инструменти да се създават, споделят и визуализират детайлни BIM проекти със заинтересовани лица.

Към всеки Archicad лиценз, ще получите безплатно лиценз за 1-година за D5 Render Pro, както и достъп до Archicad темплейт на български език.

Archicad е най-ефективния и интуитивен BIM софтуер на пазара.

• Вид лиценз: Единичен

• Продължителност: Постоянен лиценз или годишни лицензи за 1, 2 или 3-години.

• Поддръжка: Graphisoft Forward за 1-година

Иновативен софтуер за създаване на визуализации с AI инструменти.

• Вид лиценз: Единичен

• Продължителност: 1-годишен лиценз

• Поддръжка: Да, за период от 1-година

С Graphisoft Forward поддръжате Archicad лицензите си винаги на последна версия.

• Продължителност: 1-година

*Благодарение на Forward ще получите и Archicad 28, когато е наличен.

Платформа за работа в реално време между различни екипи, на която архитектите и инженерите могат да разчитат. 

• Версия: Basic

Преодолейте пропастта между проектантското студио, офиса на клиента и строителната площадка с награждавания с BIMx Pro

• Версия: Pro - (за периода на Forward)

Archicad темплейт на Български език.

Специално разработен от нашият екип  темплейт на български език за Archicad.

• Версия: 1.0

• Достъп до темплейта: Неограничен

ВАЖНО: Бъдете сигурни, че ще ви осигурим преференциални цени при желание да подновите годишните си лицензи за Archicad и D5 Render Pro.

Цени на пакетите

Към всеки Archicad лиценз, ще получите безплатно лиценз за 1-година за D5 Render Pro, както и достъп до Archicad темплейт на български език.

Постоянен лиценз

Archicad е най-ефективния и интуитивен BIM софтуер на пазара.

• Вид лиценз: Единичен

• Поддръжка: Graphisoft Forward за 1-година

ВАЖНО: Цените за временните лицензите са коригирани до 31 май 2024г. След тази дата, цените ще бъдат промени.

1-годишен лиценз

• Вид лиценз: Единичен

• Поддръжка: Вкл. за периода на лиценза

• Стандартна цена: 4948 лв.

Коригирана цена: 3661 лв.

• Цените са без ДДС

2-годишен лиценз

• Вид лиценз: Единичен

• Поддръжка: Вкл. за периода на лиценза

• Стандартна цена: 9401 лв. 

Коригирана цена: 6956 лв.

• Цените са без ДДС

3-годишен лиценз

• Вид лиценз: Единичен

• Поддръжка: Вкл. за периода на лиценза

• Стандартна цена: 13360 лв.

Коригирана цена:9884 лв.

• Цените са без ДДС

Свържете D5 Render Pro директно с Archicad безпроблемно!

Най-добрата 2D DWG платформа само за 10 евро с ДДС.

Не е част от пакета, продава се отделно.

На базата на големия опит на нашите технически специалисти, които са и активни архитекти смятаме, че голяма част от българските архитектурни практики имат нужда от надеждна 2D DWG платформа, за да могат при нужда да разглеждат и редактират 2D DWG файлове.

Затова в рамките на 1-месец след закупуването на лиценз на Archicad, може да закупуте 1-годишен лицен за BricsCAD Lite, само за 10 евро с ДДС.

Защо да изберете Archicad?

Проектирайте, визуализирайте, документирайте и реализирайте проекти от всякакъв мащаб с помощта на богатия набор от вградени инструменти на Archicad и лесния за използване интерфейс, които го правят най-ефективния и интуитивен BIM софтуер на пазара. С Archicad можете да се съсредоточите върху това, което правите най-добре, а именно да проектирате страхотни сгради.

Какво е Archicad?

Archicad е архитектурен софтуер, който служи за цялостно проектиране на сгради - от обемно изследване до фазата на строителство. Той е достъпен както за Windows®, така и за Macintosh®. Според мнението на потребителите и ревюта на анализатори Archicad е най-лесният за научаване и най-забавен за използване архитектурен софтуер, с най-добрите възможности в класа си. Уникалната многонишкова софтуерна архитектура на Archicad предлага ненадмината производителност за проекти от всякакъв размер.

Проектиране

Разгърнете креативността си с водещия BIM софтуер, разработен от архитекти като вас. Съсредоточете се върху това, което правите най-добре - проектирането на страхотна архитектура - благодарение на мощните инструменти за алгоритмично проектиране и поддръжката на големи модели.

Визуализирайте

Професионалните инструменти за архитектурна визуализация на Archicad превръщат вашите концептуални проекти в завладяващи изображения на бъдещите сгради. Оживете моделите си, вдъхновете публиката и поканете заинтересованите страни да се ангажират с вашите проекти.

Сътрудничество

Работете с други дисциплини зад ъгъла или по целия свят по проекти с всякакъв размер и сложност. Отворените стандарти и работни потоци означават, че сътрудничеството е гарантирано - независимо от това какъв софтуер използват другите членове на екипа.

Документация

Инструменти за документиране, съчетани с интуитивен работен процес за публикуване, който е в съответствие с местните BIM изисквания, означава, че можете да се съсредоточите върху проектите си, а не върху документите.

Какво ново?

Разберете как водещите в индустрията решения и услуги на Graphisoft ще ви помогнат да останете фокусирани върху дизайна си.

Работи по-умно, не повече

Проектирайте и доставете проекти от всякакъв размер с мощния набор от вградени инструменти и удобен за потребителя интерфейс на Archicad, които го правят най-ефективният и интуитивен BIM софтуер на пазара. Archicad се отличава с автоматична функция за създаване на проектна документация, публикуване с едно кликване, фотореалистично изобразяване и най-добър в класа анализ. Archicad ви позволява да се съсредоточите върху това, което правите най-добре: да проектирате страхотни сгради.

Бъдете архитектът, който искате да бъдете

Останете в творческия процес с адаптивния и персонализиращ се потребителски интерфейс на Archicad. Проектирайте както в 2D, така и в 3D с набор от инструменти, който включва интелигентен курсор, контекстно-базирано редактиране и опции за въвеждане. Чувствайте се у дома си с познатата терминология и функционалност, като в CAD приложение: фаворити и слоеве, за да подпомогнете процеса на проектиране; етажи и инструменти, които отразяват реални структури.

Проектирайте каквото и да е. Проектирайте всичко

Дайте свобода на своето въображение с водещия BIM софтуер, разработен от архитекти, точно като вас. Инструментите за алгоритмичен дизайн и поддръжката на големи модели ви позволяват да правите това, което правите най-добре: да създавате страхотна архитектура.

Анализирайте

Чрез свързване на Archicad с най-добрите по рода си инструменти за анализ на пазара, ще идентифицирате и решите проблеми в най-ранните етапи на проектиране. Всичко това допринася за прецизен дизайн, който е по-лесен за изграждане и по-евтин за управление.

Работете съвместно

Работете с екипи от офис на съседната улица или с такива на друг континент, по проекти с всякакъв размер или сложност. Всичко е бързо, благодарение на съобщенията в реално време. Откриването и разрешаването на конфликти са бързи и лесни, независимо от това, какъв софтуер може да ползват другите членове на проектантския екип.

Създайте проектна документация

Пълните набори автоматична документация, комбинирани с мощен работен процес за публикуване, който отговаря на изискванията, означава, че можете да се съсредоточите върху вашите проекти, а не върху изготвянето на проектната документация.

Имате нужда от оферта? Пишете ни!

Инвестрирайте в бъдещето си, като си осигурите достъп до постоянен лиценз за Archicad, а ние ще ви осигурим безплатен достъп до още два супер продуктивни продукта.

* Кампанията не е ограничена във веремето. Ще обявим поне 2 седмици предварително при промяна на предложението.

Вид лицензи:
Искате ли допълнителна оферта за 1-годишен лиценз за BricsCAD Lite?

Поискайте оферта за постоянен лиценз за Archicad 27

Често задавани въпроси (FAQs)