Archicad 27 - Иновативен BIM Софтуер за архитекти.

Иновативен BIM софтуер от архитекти за архитекти!

Един работен процес за BIM проектиране, строителна документация и визуализации.

Постоянни лицензи са налични.

* Пробвайте безплатно за 30-дни.

Archicad – BIM от архитекти за архитекти.

Проектирайте, визуализирайте, документирайте и реализирайте проекти от всякакъв мащаб с помощта на богатия набор от вградени инструменти на Archicad и лесния за използване интерфейс, които го правят най-ефективния и интуитивен BIM софтуер на пазара. С Archicad можете да се съсредоточите върху това, което правите най-добре, а именно да проектирате страхотни сгради.

Какво ново?

Разберете как водещите в индустрията решения и услуги на Graphisoft ще ви помогнат да останете фокусирани върху дизайна си.

Проектиране

Разгърнете креативността си с водещия BIM софтуер, разработен от архитекти като вас. Съсредоточете се върху това, което правите най-добре - проектирането на страхотна архитектура - благодарение на мощните инструменти за алгоритмично проектиране и поддръжката на големи модели.

Визуализирайте

Професионалните инструменти за архитектурна визуализация на Archicad превръщат вашите концептуални проекти в завладяващи изображения на бъдещите сгради. Оживете моделите си, вдъхновете публиката и поканете заинтересованите страни да се ангажират с вашите проекти.

Сътрудничество

Работете с други дисциплини зад ъгъла или по целия свят по проекти с всякакъв размер и сложност. Отворените стандарти и работни потоци означават, че сътрудничеството е гарантирано - независимо от това какъв софтуер използват другите членове на екипа.

Документация

Инструменти за документиране, съчетани с интуитивен работен процес за публикуване, който е в съответствие с местните BIM изисквания, означава, че можете да се съсредоточите върху проектите си, а не върху документите.

Archicad Collaborate

Archicad + BIM Cloud: По-добри заедно.

Толкова е вълнуващо, че нашият строителен инженер може буквално да работи с абсолютно същия файл в облака в Archicad... Това е ниво на сътрудничество, което все още не съм виждал в нашата индустрия.

Антъни Лейни
 Laney LA Inc

Често задавани въпроси (FAQs)

Документация за ArchiCAD

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.